Venus intră în Leu pe 27 iunie. Cum sunt influențate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor katyandgeorge
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor katyandgeorge

Venus intră în  Leu. Din 27 iunie până pe 21 iulie, dragostea plutește în jur iar pasiunea e la ea acasă. 

Horoscop: Venus în Leu: 27 iunie - 21 iulie

 

Berbec 

Chiar și berbecii care nu sunt artiști vor da dovadă de o creativitate ieșită din comun zilele acestea.

 Următoarele câteva săptămâni îți vor pune în evidență măiestria și creativitatea, pe măsură ce vei descoperi activități care îți pun în valoare talentele. Îi vei surprinde pe ceilalți și pe tine însuți cu ceea ce faci și aduci în lume.

 

Horoscop iulie 2021. Ce aduce luna lui cuptor pentru fiecare zodie în parte: Probleme pentru Leu și zile de vis pentru Capricorn

 

Taur


Acasă este acolo unde este inima.

Următoarele câteva săptămâni vă vor permite să adăugați un pic de personalitate casei. De asemenea, este timpul să bifați obiectele pe care le amânați de ceva vreme. Faceți schimbările  pe care le gândiți de atâta vreme  pentru casa voastră.

 

Gemeni 

Având în vedere că te pricepi la cuvinte, nu ești niciodată în pană de idei pe care să le spui și să le exprimi celorlalți. Următoarele săptămâni te încurajează să vorbești din inimă și să flirtezi în relații. Trimiteți un text sau un e-mail romantic celor la care țineți.

 

Rac


Deși doriți să vă cheltuiți banii ca un rege, acum este momentul să începeți să începeți săeconomisiți pentru zile negre. Momentele dificile s-ar putea să vină mai devreme decât te aștepți,așa că nu te lăsa luat prin surprindere și începe să economisești chiar acum.

 

Horoscopul banilor iulie 2021. Zodia care va avea o lună profitabilă. Previziuni pentru toate zodiile

 

Leu

Inima leului devine și mai mare. Exprimă-ți sentimentele interioare și vei primi toată dragostea pe care o oferi și chiar mai mult, dacă îi lași pe ceilalți să știe ce simți în adâncul sufletului tău. 

 

Fecioară 

Deși nu ești neapărat deschis cu emoțiile tale, datorită minții tale analitice, îți înțelegi sentimentele la un nivel profund în următoarele câteva săptămâni. Acest lucru te va pregăti să vorbești când Venus se va conecta cu Soarele în semnul tău, deoarece acum îți procesezi și înțelegi sentimentele în profunzime.


Balanță 

Prietenii sunt o sursă de confort și inspirație pentru tine. Oferă-le un plus de iubire în următoarele săptămâni și lasă-i să știe cât de mult contează, astfel încât să nu se simtă „luați de buni”. În schimb, ei vor face același lucru, ceea ce vă va face să vă simțiți iubit.

Neptun retrograd 25 iunie - 1 decembrie 2021. Cum sunt afectate zodiile

 

Scorpion 


O promovare sau o mărire de salariu ar putea fi în curs de realizare în următoarele câteva săptămâni. Dacă ești liber profesionist, pregătește-te pentru o veste importantă care îi va schimba viața în bine. Orice este posibil, dacă vă permiteți să visați la lucruri mari în plan profesional.

 

Săgetător 

Aplecați-vă asupra unei filozofii în care credeți pe deplin. S-ar putea simți ca și cum te definește cu adevărat, dar nu te arunca cu capul înainte până nu afli toate detaliile. Acest lucru te va asigura că ești pe aceeași lungime de undă cu ideile tale în acest moment.

 

Capricorn 


Să ai limite cu cei la care ții este extrem de important. În următoarele câteva săptămâni, vei găsi o modalitate de a crea limite cu oamenii din jurul tău fără drame. Faptul că îi anunți pe oameni că depășesc limitele într-un mod amabil va permite ca relațiile să înflorească, nu să se clatine.


Vărsător 

Găsirea echilibrului în relații este dificilă pentru oricine, nu doar pentru tine. În următoarele săptămâni vei învăța să te conectezi cu ceilalți la un nivel egal, ceea ce te va apropia mai mult prin respect reciproc și camaraderie. De asemenea, vei găsi pacea cu cei cu care ai avut conflicte în ultima vreme.


Pești

Te simți un pic mai leneș decât în mod normal, ceea ce este în regulă pentru că ai nevoie de o pauză din când în când. Încearcă să ai mai multă grijă de tine și bucură-te de acest moment pentru a te relaxa. Să înveți să faci un pas înapoi este crucial.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel