Horoscop iulie 2021. Ce aduce luna lui cuptor pentru fiecare zodie în parte: Probleme pentru Leu și zile de vis pentru Capricorn

Data publicării:
Horoscop Iulie, sursa pixabay/ autor Alexandr Ivanov
Descriere foto: Horoscop Iulie, sursa pixabay/ autor Alexandr Ivanov

Horoscopul pentru luna iulie 2021 este aici! Aflați ce vă rezervă astrele în cea de-a doua lună de vară.

Berbec

În iulie, Venus vă va însoți cel puțin până pe 22 și chiar și după. Vă garantează un farmec personal deosebit, multă senzualitate și o dorință puternică de a avea grijă de cei dragi. Pe parcursul lunii, veți trece de la griji romantice în primele trei săptămâni la mai multe considerente familiale la sfârșitul lunii. Nu uitați ambițiile personale sau profesionale, dar reușiți să echilibrați aceste diferite domenii ale vieții cu o mare eleganță și discernământ.

Cu Venus în semnul prietenos al Leului până pe 22, nu există nicio îndoială că veți aprinde sau reaprinde flacăra în iulie. O senzualitate frumoasă îți însoțește impulsurile inimii și reușești să stingi conflictele incipiente, arătându-te mai iscusit și mai subtil decât de obicei. Afecțiunea voastră sinceră pentru cei dragi funcționează și nu aveți nicio problemă în a crea legături puternice și durabile. Aceasta este o lună bună pentru a face o promisiune, a vă angaja sau a vă duce relația mai departe, formând o casă, o familie sau investind într-o casă.

În ziua 1, îți dorești mult, dar dai de obstacole care îți blochează planurile. Acesta nu este un motiv pentru a fi supărat pe toată lumea. Pe 6 iulie, ferește-te de neînțelegeri, trebuie să îți clarifici intențiile și să arăți bunăvoință, astfel încât să te înțeleagă fără ambiguitate. Pe 12, lucrurile merg bine cu familia ta, ei îți recunosc intențiile bune și îți mulțumesc. Pe data de 20, cheltuiți bani pentru a vă mulțumi, dar calculați bine mai întâi. Pe 25, chiar dacă te costă să renunți la preocupările tale profesionale, nu neglija cercul tău de prieteni.

Taur

Există multe pasiuni, tensiuni și oportunități pentru tine în iulie. Venus și Marte în Leu îți sporesc senzualitatea, apetitul și spiritul de luptă, dar ferește-te de excese! Cerul este favorabil evoluției voastre, înfloririi voastre, dar riscați să puneți multă energie și să generați conflicte sau neînțelegeri dacă nu luați mai multe măsuri de precauție pentru a vă exprima fără a răni pe nimeni. Spiritul tău critic este ascuțit și ești puțin prea sigur de tine.

Venus și Marte în Leu, vizavi de Saturn în Vărsător, tot Uranus pătrat în casa ta, este o configurație potențial explozivă în bine sau în rău, în funcție de ceea ce faci cu ea. Ești plin de farmec, senzualitatea ta este exaltată și spiritul tău pasional te împinge să-ți seduci sau să-ți recâștigi partenerul. Îți pui toată ardoarea, fără a măsura întotdeauna presiunea pe care o poți exercita asupra legăturii tale. Dorința ta de a face plăcere este exacerbată și poți fi insistent fără să-ți dai seama. Deci, feriți-vă de conflicte și alte exasperări.

În ziua 4 doriți să vă eliberați, să vă schimbați slujba sau viața, acest lucru este legitim, dar dacă încercați să vă forțați calea, riscați să dezlănțuiți conflicte care vă vor costa ulterior să le controlați. Pe 7 iulie, ești prea lacom și nu-ți plac răspunsurile pe care le primești, așa că ar trebui să îți reduci așteptările. Pe 10, Luna Nouă te pune în lumina reflectoarelor, prilej de a te face remarcat, dar fără a orbi pe toată lumea. Pe 17, nu forța mâna nimănui. Indiferent dacă este partenerul dvs. sau un coleg, aveți încredere în farmecul dvs. pentru a vă seduce, nu pentru a vă impune dorințele. 

Gemeni

În iulie, Saturn vă veghează, asigurându-vă pozițiile și împiedicându-vă să faceți orice prostie. Dar Neptun și Jupiter joacă un rol opus și favorizează excesele sau fanteziile. În cele din urmă, Mercur în casa sa, permite dezvoltarea spiritului tău critic, care te protejează puțin de greșeli. Veți avea nevoie de tot bunul simț pentru a vă menține picioarele pe pământ și pentru a vă realiza proiectele cu claritate și eficiență. Dialogul este foarte important pentru a vă menține relațiile pe drumul cel bun și în această lună schimburile sunt clar favorizate, profitați de ocazie pentru a clarifica lucrurile!

Iulie vă va oferi relații romantice profunde, durabile și pasionale. Atâta timp cât comunici! În orice caz, acesta este punctul tău forte și Mercur te ajută considerabil să-ți deschizi inima, dar ferește-te de influența lui Jupiter, care te-ar putea împinge să faci prostii, sau a lui Neptun, care te-ar putea îneca într-o fântână plină de cuvinte nerostite sau minciuni. Contați pe Saturn pentru a menține totul măsurat și sobru și faceți doar promisiuni pe care le puteți ține. În caz contrar, este o lună bună pentru a cunoaște pe cineva sau pentru a întări o relație existentă.

În ziua 1, temperamentele se încălzesc și tonul crește. Nu vă supărați sau veți lovi un perete. Ești avertizat. Pe 8, emoțiile explozive vă deranjează voința de comunicare și riscați să ieșiți din linie. Gândește-te înainte să vorbești și să acționezi. Pe 15, îți pui talentul în slujba unei misiuni, a unui ideal sau a unui loc de muncă care depășește interesele tale personale, dar nu ești împotriva unei mici creșteri. Pe 20, vă exprimați talentele cu o originalitate și îndrăzneală care vă servesc cauza. 

Rac

În iulie, Soarele va străluci asupra ta până pe 22 cu sprijinul lui Jupiter, Neptun și Uranus. Aceasta este o bună oportunitate de a evolua în multe domenii. Totul este aranjat pentru a vă dezvolta creativitatea, pentru a obține unul sau alt succes personal și chiar pentru a vă umple contul bancar. Există foarte puțini nori întunecați la orizont, așa că profitați de ei pentru a vă avansa proiectele, pentru a vă îndrăgosti, pentru a vă face prieteni noi, pentru a schimba ceea ce vă preocupă de mult timp! 

Venus și Marte sunt complici în relațiile tale amoroase și îți cer doar să fii puțin diplomatic pentru a întări legăturile în cuplu sau familie. Cei singuri au toate șansele să mulțumească pe oricine doresc și romantismul se revarsă în viața de zi cu zi. Aceasta este o lună bună pentru a discuta cu partenerul tău, pentru a lua decizii inovatoare, pentru a-ți condimenta relațiile. Senzualitatea ta este exaltată, singurul pericol stă în așteptările exagerate: trebuie să știi să te mulțumești cu lucrurile bune pe care ți le oferă cerul fără să vrei mereu mai mult.

Pe data de 5, prezentați-vă proiectele cu mai multă sobrietate, având încredere în carisma voastră și în capacitatea dvs. de a le apăra fără a fi prea pretențioși. Pe 8, liniștește-te dacă vrei ca cineva să te ajute în loc să-ți frânezi impulsurile. Pe 13, dorințele tale ard și le folosești pentru a seduce. 

 

Citește continuarea pe STIRISIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel