Stresul și oboseala l-au trimis direct la spital. Dani Oțil: Am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața. Am visat că aveam picioarele rupte

Data actualizării: | Data publicării:
Dani Oțil, captură video Youtube
Descriere foto: Dani Oțil, captură video Youtube

Dani Oțil a dezvăluit câteva episoade date de oboseala cronică și cum starea emoțională poate să afecteze starea de sănătate fizică.

Dani Oțil, dintotdeauna o persoană activă, implicată în multe proiecte, prezentator de ani de zile a matinalului de succes Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, a făcut dezvăluiri despre un moment în care a ajuns la spital, moment care l-a făcut oarecum să își regândească prioritățile.

”Pentru mine până la 29-30 de ani nu a existat treaba asta să stai. Cum e să stai? Nu, aprinde ceva, hai să vedem ceva, hai să citim.

Dar pe la 29-30 a început să fie nevoie de ele. Pentru că analizele încep să îți iasă prost, nu știi de ce. M-am săturat de medici care îmi spun același lucru: Dom'le, analizele iest prost, dar tu pari așa, sănătos. Și zic, cu școala asta, de ce?

Am trăit un episod foarte complex. O doamnă, mare doctor de interne, în principiu stomac, șefă de spital, nu dau nume…

În perioada asta, mă apucasem de curse și am avut o dezamăgire totală. Aveam o mașină și mi-a crăpat motorul la prima trecere. Sărisem destul de tare peste treaba asta, că eram la o cursă cu hostesse, am zis lasă că îmi asum eu, îl repar săptămâna viitoare.

Am ajuns la București, eu am mâncat ce a mâncat și echipa mea. Toți am mâncat același lucru. Eu sunt strong la mâncare, pot să combin orice cu orice, nu mi se face rău.

Am ajuns la București. M-am băgat în casă și am vomitat de la nouă seara până la cinci dimineața.

I-am sunat și am întrebat dacă ei au pățit ceva. (...)  M-am dus la emisiune. N-am prea rezistat. Tremuram, apoi la 10-11 m-am dus la spital.

Doamna doctor mi-a făcut analizele pe loc, mi-a pus trei întrebări și mi-a zis: Știu ce ai.”, a mărturisit Dani Oțil în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel