Vasile Șeicaru împlinește 71 de ani. Artistul a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: ”Ați fi crezut ca n-o mai duc mult”

Data publicării:
Sursa foto: Vasile Șeicaru, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Vasile Șeicaru, Facebook

Vasile Șeicaru își serbează astăzi ziua de naștere.

Vasile Șeicaru, cântăreț, compozitor și autor, îți serbează astăzi ziua de naștere. Artistul împlinește vârsta de 71 de ani și a ținut să imortalizeze acest moment special pe rețelele de socializare, alături de fanii săi. Acesta le-a mulțumit, în primul rând, celor care îl urmăresc de atât de mult timp și care îi fac concertele să fie memorabile și, chiar dacă a lipsit o perioadă de pe scenă, artistul le promite acestora că se va întoarce cu forțe proaspete. 

„Azi e ziulica mea! Mă gândeam să mai intru în vorbă cu voi! Prea mult n-o să vă rețin atenția, doar atât cât să vă spun că mă gândesc cu mare drag la atmosfera pe care o creați la concertele mele, la cât de frumos cântați la refrene, la cât de bine ați învățat textele cântecelor…ce mai, la cât de fain realizam împreună Spectacolul, că desigur nu era numai meritul meu! După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme!”, a scris Vasile Șeicaru pe Instagram.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vasile Șeicaru

Tot în aceeași postare, Vasile Șeicaru a ales să le spună fanilor și adevărul despre starea lui de sănătate. Artistul a dezvălui faptul că s-a confruntat cu o operație destul de complicată pe coloană, acum aflându-se în ample recuperări. Asta nu-l va împiedica însă pe cântăreț să-și reia activitatea pe scenă, care este ca și a doua casă pentru el.

„Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă……bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult! Acum sunt in recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele…de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate! Desigur că v-am mai spus, dar repet….că vă iubesc în continuare necondiționat, și aștept semne de la voi! Hai, începeți cu La mulți ani, că tare mă bucur când îmi spuneți! Valecare (mai) cântă!”, a continuat acesta.

Vasile Șeicaru și-a găsit soția moartă în propriul apartament

Vasile Șeicaru s-a confruntat cu o adevărată dramă în 2006, când și-a găsit soția fără suflare în apartamentul în care cei doi locuiau. Femeia a adormit cu televizorul băgat în priză, televizor care era destul de vechi, și care se pare că ar fi făcut un scurtcircuit, iar gazele toxice eliminate ar fi produs cumplita tragedie. Însuși Vasile Șeicaru a găsit trupul neînsuflețit al acesteia, întorcându-se în aceeași seară de la un concert.

Oana Moșneagu i-a supărat pe fanii Cristinei Ciobănașu: ”Răutate!”. Fotografia care a iscat controverse

Lovituriă dură pentru Alexandru Arșinel. Actorul poate rămâne fără certificatul de revoluționar

Emi și Cuza au câștigat finala ”Te cunosc de undeva”. Cei doi au obținut premiul de 15.000 de euroGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel