Vali Vijelie și-a cumpărat stea pe Walk of Fame, la Hollywood. Suma uriașă pe care a plătit-o manelistul, pentru a avea numele alături de marile vedete ale lumii

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Vali Vijelie și-a cumpărat o stea pe Walk of Fame, acolo unde se află numele celor mai mari celebrități din lume. 

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere de la noi din țară. Artistul este unul dintre cei mai vechi soliști din acest domeniu, lucru care îi aduce anual chiar și sute de evenimente. Admiratorii nu sunt însă doar în România, ci și peste hotare, acolo unde acesta concertează regulat. Așadar, pe lângă faima uriașă de care se bucură la nivel internațional, se pare că Vali Vijelie a trăit cu adevărat visul american, zilele acestea. Manelistul a zburat până în America, acolo unde a ajuns direct la Hollywood. Nu a fost întâmplătoare această călătorie, întrucât acesta le-a arătat tuturor faptul că și-a cumpărat propria stea pe Walk of Fame, acolo unde sunt nume importante din această industrie. 

Potrivit spynews, acest lucru l-a costat destul de scump pe manelistul care ar fi scos din buzunar aproximativ 55.000 de dolari. Asta nu e tot însă. Înainte să achite această sumă, Vali Vijelie a fost nevoit să fie nominalizat de fani, pentru a putea ajunge să aibă numele printre cele mai mari celebrități de la Hollywood. Mai apoi, un comitet a analizat situația și și-a dat acceptul pentru stea. 

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie: "Andreea Marin e pofta inimii!". Manelistul a făcut declarații explozive

 

Dramele care i-au marcat viața artistului

Invitat în trecut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Vali Vijelie și-a deschis sufletul și a dezvăluit care sunt dramele care i-au marcat existența. Chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere, acesta nu a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Unul dintre momentele care i-a umbrit complex existența a fost în momentul în care mama sa s-a stins din viață, chiar de ziua lui de naștere. 

”Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere. Atunci, am trimis-o pe soția mea acasă la ea și... mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci... nu-mi mai fac ziua.", a povestit Vali Vijelie la Kanal D.

Citește și: Jean de la Craiova și-ar dori să fie căsătorit cu Monica Bârlădeanu. Declarațiile explozive ale manelistului

Artistul a avut concert, după înmormântarea tatălui său

Nici înmormântarea tatălui său nu a venit într-un moment mai bun. În loc să stea să-și plângă părintele, manelistul își amintește cum a  fost nevoit să urce pe scenă, în fața a sute de oameni, care abia așteptau să-l audă cântând. Vali Vijelie a trebuit să treacă peste problemele sale și să se mimeze fericirea.

”Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, mai spunea Vali Vijelie.

VEZI și: Jean de la Craiova, obiceiul CIUDAT pe care îl avea în trecut. Ce făcea artistul cu șosetele purtate o singură dată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel