Jean de la Craiova și-ar dori să fie căsătorit cu Monica Bârlădeanu. Declarațiile explozive ale manelistului

Data publicării:
Sursa foto: Jean de la Craiova, Monica Bârlădeanu/ Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jean de la Craiova, Monica Bârlădeanu/ Instagram

Jean de la Craiova a făcut mai multe dezvăluiri incendiare, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Jean de la Craiova a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a acceptat provocarea sosurilor picante. Chiar dacă au fost întrebări la care celebrul artist a preferat să mănânce picant, decât să facă publică întrebarea controversată, acesta le-a oferit fanilor săi câteva răspunsuri incendiare, la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Una dintre întrebările primite așadar de artist a fost să denumească o femeie din showbiz-ul românesc cu care și-ar fi dorit să fie căsătorit, dacă nu era deja însurat. Spre surprinderea tuturor, solistul nu a stat nicio clipă pe gânduri și i-a oferit moderatorului emisiunii numele unei femei extrem de frumoase din România.

„Monica Bârlădeanu.”, a fost răspunsul dat de Jean de la Craiova.

Seria dezvăluirilor au continuat, iar acesta a fost pus să aleagă dintre trei vedete, pe cea cu care și-ar dori să petrecă câteva zile singuri, pe o insulă pustie. De data aceasta, Loredana Groza a fost femeia care i-a venit în gând manelistului.

Care sunt vedetele ce au refuzat avansurile lui Jean de la Craiova

Înainte de a se pune la casa lui, Jean de la Craiova și-a „încercat” norocul cu mai multe celebrități din România. Printre acestea se numără însă și două artiste care l-au refuzat subtil pe bărbat.

„Ruby și Oana Radu au refuzat avansurile. Atunci nu eram căsătorit, eram și eu mai haiduc.”, a mai spus artistul.

Poate te interesează și: Vali Vijelie: "Andreea Marin e pofta inimii!". Manelistul a făcut declarații explozive

 

„Eu am o nevastă mai credincioasă”

Jean de la Craiova are o căsnicie de mai bine de 20 de ani. Chiar dacă acesta este apare frecvent în spațiul public, fiind unul dintre cei mai celebri cântăreți de la noi din țară, curiozitatea ce a stat de-a lungul timpului pe buzele tuturor este de ce nu se afișează manelistul cu soția sa niciodată. Pentru a pune capăt oricărei speculații, acesta le-a dezvăluit în urmă cu ceva timp fanilor săi motivul pentru care recurge la acest lucru.

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase. La televiziune zice: «Du-te tu».  Nu a apărut cam la nicio emisiune, doar acum câțiva ani de zile!”, a declarat azi manelistul, potrivit viva

Jean de la Craiova, despre infidelitatea în căsnicie: „Cine nu e gagicar în ziua de azi?”

 

Artistul a fost acuzat de faptul că și-a înșelat nevasta

În urmă cu ceva timp, celebrul manelist a fost implicat într-un scandal, în care se spunea faptul că acesta i-ar fi fost infidel partenerei sale de viață. Bărbatul nu doar că a negat orice zvon atunci, dar a spus faptul că soția sa nu a crezut niciodată nimic din acele lucruri.

„Eu am o familie frumoasă şi Paulica, soţia mea, nu pune la suflet. Ea s-a amuzat când a văzut materialul. Eu am fost acolo la o zi onomastică unde aveam o cântare. Petrecerea avea loc la acel hotel. 

Hotelul mai era şi la mine în cartier, nu o făceam aşa aproape de casă. Eu nu cred că ea vrea publicitate. Nu este adevărat că mi-am înşelat nevasta. Mădălina, fata despre care s-a scris, plângea astăzi şi am crezut-o. Eu am o familie foarte frumoasă şi am o căsnicie de 18 ani'., a spus el în urmă cu câțiva ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel