Vali Vijelie: "Andreea Marin e pofta inimii!". Manelistul a făcut declarații explozive

Vali Vijelie, captură video Pro TV/ Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Vali Vijelie, captură video Pro TV/ Andreea Marin, foto Instagram

Vali Vijelie a făcut o serie de declarații picante. 

Vali Vijelie a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a fost supus unei probe de foc: el a trecut prin testul sosurilor iuți. Manelistul nu a vrut să mănânce picant, așa că a răspuns cu sinceritate la toate întrebările incomode. 


Care este cel mai mare bacșiș pe care l-a primit vreodată


"Am și martori, 50.000 de mii de Euro bacșiș într-o seară, îți spun și unde A venit un băiat, Andrei, avea tot timpul un diplomat cu bani.Eu, de felul meu, nu plec de la scenă. Și mi-a trimis o mie de Euro, două mii de Euro și a trimis pe cineva să mă cheme. Am refuzat. La un moment dat, a trecut la baie, mi-a zis că e ziua lui și își dorește mult să îi cânt și să mă duc la el”, povestit Vali Vijelie, în emisiunea de la PRO TV. 


 
Andreea Marin e pofta inimii

La capitolul „pofta inimii”, manelistul a avut de ales între Andreea Marin, Loredana Groza, Anna Lesko. Acesta a mărturisit că le-ar alege pe toate, însă cum trebuia să nominalizeze o singură persoană, a ales-o pe Andreea Marin.

Cum arăta Vali Vijelie, în urmă cu 30 de ani. Cât de mult s-a schimbat manelistul de atunci/ VIDEO

 
Cine sunt cei mai fustangii maneliști


Mai mult, artistul a dat și câteva detalii din viața sentimentală a colegilor săi. El a făcut un clasament al celor mai „fustangii” maneliști. 
 

 
„Ți-i spun pe toți, e vreunul cruce de închinat? Jean de la Craiova, Adi Minune, Nicolae Guță și Florin Salam, înainte să se însoare. Bărbații sunt de două feluri, care fac și care nu recunosc. Voi din ce categorie faceți parte?”

Vali Vijelie, în lacrimi. Dramele care i-au sfâșiat sufletul: „De atunci... nu-mi mai fac ziua”
 
Ce defecte are Florin Salam
 
"Nu se odihnește, mai lipsește de acasă și nu își investește banii cum trebuie. Are însă cea mai bună voce."
 

Vali Vijelie „și-a făcut talentul” în Zanzibar. Manelistul a făcut spectacol pe plajă, acompaniat de localnice VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 26 mai 2022, 11:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience