Vali Vijelie s-a dat de gol. Artistul a recunoscut câte partenere de viață a avut de-a lungul timpului: „Pe copii i-am recunoscut. Ei nu au nicio vină”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica
Descriere foto: Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Artistul a spus fără rețineri câte partenere de viața a avut de-a lungul timpul.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele și muzică de petrecere de la noi din țară. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Carmen Rusu, de 27 de ani. Deși multă lume credea că cei doi au împreună 4 copii, pe Florin, Rafi, Cati și Nuțu, invitat în podcastul „Povești de film, cu Mara Bănică”, celebrul manelist a spus că lucrurile nu stau deloc așa și că adevărul este cu totul altul.

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, în ipostaze apropiate alături de o altă femeie: „Altă poftă a inimii”. Cine e blondina cu care s-a afișat artistul / Foto

Vali Vijelie s-a dat de gol. Artistul a recunoscut câte partenere de viață a avut de-a lungul timpului: „Pe copii i-am recunoscut. Ei nu au nicio vină”

Artistul a mărturisit că a avut trei partenere de viață de-a lungul timpului, cu care are împreună 4 copii. Din rodul iubirii cu actuala sa soție, Vali Vijelie are 2 copii, pe Cati și Nuțu. Cu celelalte două partenere de viață, Mioara și Geta, artistul mai are 2 copii, pe Florin și Rafi. Interpretul de muzică de petrecere a recunoscut că prima relație pe care a avut-o a fost la vârsta de 19 ani.

„Prima dată când m-am căsătorit aveam 19 ani. Nu că m-am căsătorit, vorbeam cu o fată. Nu am fost căsătorit, căsătorit am fost cu o singură femeie. Cati și Nuțu sunt cu soția mea, Carmen. Florin este cu Mioara, iar Rafi este cu Geta. Cu Carmen sunt de 27 de ani.

Nu am fost căsătorit cu nicio femeie, doar cu Carmen, dar pe copii i-am recunoscut. Sunt copiii mei, copiii mei nu au nicio vină. Eu am o problemă ca copiii mei să se ducă la muncă, să muncească, asta este problema. Primele două relații nu au mers, așa a fost să fie. Cine a fost de vină nu mai contează. N-a fost să fie, asta a fost”, a spus Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Te-ar putea interesa și: Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Te-ar putea interesa și: Camelia Dumitrache, detalii picante despre relația lui Jador cu iubitul ei: „Să ai grijă de soră-mea că te mănânc”

În ce relații este Vali Vijelie cu mamele copiilor săi

Vali Vijelie a mărturisit că are o relație civilizată cu mamele copiilor săi, Florin și Rafi. El a spus că discută cu Mioara și Geta, iar atunci când au nevoie de ajutor, artistul nu ezită să le sprijine.

„Vorbim, bineînțeles, despre orice problemă. Dacă pot să le ajut și pot să fac ceva pentru ele, eu le ajut cu cea mai mare plăcere”, a mai precizat Vali Vijelie, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Te-ar putea interesa și: Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu, motivul pentru care femeile își cumpără genți scumpe: „Niciun bărbat nu a spus vreodată...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel