Camelia Dumitrache, detalii picante despre relația lui Jador cu iubitul ei: „Să ai grijă de soră-mea că te mănânc”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews. Captură video: TikTok/Jador
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews. Captură video: TikTok/Jador

Viața mondenă a vedetelor autohtone continuă să ne surprindă cu povești de dragoste și relații de familie intrigante! Ce spune sora lui Jador despre relația dintre iubitul ei și celebrul artist.

 

De această dată, atenția publicului se îndreaptă către relația dintre Jador și iubitul surorii sale, o poveste care ne dezvăluie detalii interesante despre dinamica familiei lor.

Tânăra a povestit cu entuziasm despre cât de bine se înțeleg cei doi bărbați importanți din viața ei. Potrivit wowbiz.ro, ea a mărturisit că logodnicul ei seamănă foarte mult cu Jador, deși există și diferențe notabile: „Logodnicul meu seamănă foarte mult cu Jador, doar că unul e mai agitat. Fratele meu e mai agitat, în timp ce iubitul meu este mai calm, dar așa ca fire seamănă foarte mult unul cu altul. Se cunosc foarte bine și mă bucur foarte mult că se înțeleg unul cu altul.”

Relația deschisă pe care tânăra o are cu familia sa a facilitat acceptarea rapidă a noului venit. Părinții ei și Jador știau deja despre relația sa înainte de a-l întâlni pe iubitul ei în persoană, iar când momentul întâlnirii a venit, nu au avut nimic împotrivă: „Eu am avut și am o relație foarte deschisă cu familia mea. Părinții mei știau și el știa că am o relație cu el. L-au cunoscut așa pe Internet, nu l-au văzut față în față, dar când a fost momentul să-l prezint nu au avut nimic împotriva relației mele pentru că el este un om foarte cald, foarte blând ca om și nu ai cum să nu-l iubești.”

Cum a fost prima întâlnire

Prima întâlnire dintre Jador și logodnicul surorii sale nu a fost lipsită de avertismente fraterne. Jador l-a întâmpinat pe iubitul Cameliei cu un mesaj clar: „Lui i-a spus: Să ai grijă de soră-mea că te mănânc. E un băiat deosebit fratele meu și mă bucur foarte mult că se înțeleg și că ne înțelegem cu toții.”

Recent, tânăra și iubitul ei au luat decizia de a se muta împreună pentru a-și crea intimitatea necesară, dar au rămas aproape de familia sa: „Ne-am mutat. Am zis să avem și noi intimitatea noastră și el intimitatea lui. Așa am decis să ne mutăm, dar stăm la trei minute distanță. Nu poți să zici că ne-am mutat, avem grijă unii de alții.”

 

„Ai grijă de soră-mea că altfel...”

Un aspect care a impresionat-o pe tânără este cât de descurcăreț este iubitul său în gospodărie: „Este un băiat foarte descurcăreț în casă. Nu prea are nevoie de ajutor în casă, doar dacă se alintă el. Știe să spele, să gătească pentru că a stat singur foarte mult timp și e învățat. S-a autoeducat pe partea asta, dar și eu fiind aici, nu îmi vine să-l las pe fratele meu să facă știind că pot să mă duc eu. Îmi e ușor, nu îmi e greu să merg să îl ajut, dar el s-ar descurca cu toate fără probleme.”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel