Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Serghei Mizil a dezvăluit motivele pentru care nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani. Primul conflict a început în anul 2012, iar de atunci cei doi au avut numeroase altercații publice. Serghei Mizil nu s-a abținut și a mărturisit că femeia de afaceri pretinde că știe totul, fără a avea dovezi concrete, și a criticat-o pentru comportamentul contradictoriu pe care susține că aceasta îl are în diferite emisiuni televizate. 

În anul 2012, Serghei Mizil a avut un schimb aprins de replici în emisiunea „Happy Hour”, de la ProTV cu Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a catalogat ca adulterină relația politicienilor Marian Vanghelie și Oana Niculescu-Mizil.

„A fost un interviu înainte de Crăciun în care Oana Mizil a fost întrebată dacă are o relaţie extraconjugală şi ea s-a uitat în ochii electoratului şi a spus că nu. Şi eu am minţit la viaţa mea, dar nu sunt om politic. Aici este vorba de morala politicienilor, cine fură azi un ou, mâine fură un bou”, spunea Monica Tatoiu.

În acel moment, Serghei Mizil a intervenit pentru a-i lua apărarea nepoatei sale, Oana Niculescu-Mizil. Dialogul nu a fost întocmai unul civilizat, însă, în ciuda limbajului colorat cu care a obișnuit publicul, disputa cu Monica Tatoiu a încheiat-o într-o manieră politicoasă.

„Pot să vorbesc şi eu? Nu mă lasă să vorbesc. Lăsați-mă și pe mine să vorbesc, că vă promit că după emisiune vă invit la mine la restaurant și vă las să îmi vorbiți 8 ore non-stop”, spunea Serghei Mizil.

Te-ar putea interesa și: Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Te-ar putea interesa și: ”Pentru mine a fost o dezamăgire totală”. Karmen Herscovici, despre începuturile în lumea modei: Am făcut chestii nefăcute. Nu era ce avea omul pe harta mentală

Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Serghei Mizil a vorbit despre scandalul pe care l-a avut în urmă cu 12 ani cu Monica Tatoiu. El a declarat că afacerista pretinde că știe totul, fără a avea documente sau dovezi concrete. Deși recunoaște că încă din 2012 cei doi se contrazic în orice apariție televizată, Serghei Mizil a spus că ar îngropa oricând securea războiului cu femeia de afaceri.

„Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul. Ce îi reproșez ei este că ea știe totul. Frate, ai documente, ai tu ceva? Ea spune că știe ea. Acum mor de râs când o văd la televizor. Nu există domeniu în care să nu știe. Dacă te uiți la orice emisiunea, ea știe, dar ea nu știe că într-o emisiune ține cu unul, în alta ține cu altul. Ea îi încurcă.

Pe mine m-a enervat că Măruță m-a închis într-o cameră, să nu stau cu ea în platou. Eu mi-am dat seama după și m-am enervat. Dacă avem un dialog, nu stăm unul lângă altul? Cum adică mă închizi pe mine? Am prins-o în alt platou... dar nu am nimic cu ea. M-aș împăca cu ea, cu toate că m-a omorât în toate televiziunile. Bă, așa e ea până la urmă”, a spus Serghei Mizic, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Babasha a gătit alături de sora lui pentru jurații Chefi la cuțite. Artistul le-a făcut o surpriză Chefilor la filmările sezonului 14

Te-ar putea interesa și: Camelia Dumitrache, detalii picante despre relația lui Jador cu iubitul ei: „Să ai grijă de soră-mea că te mănânc”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel