Valentina Pelinel, noi detalii despre starea ei de sănătate la două săptămâni de la operația la picior

Data publicării:
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, foto Instagram
Descriere foto: Cristi Borcea și Valentina Pelinel, foto Instagram

Valentina Pelinel a ajuns pe masa de operație în urmă cu două săptămâni. Vedeta se recuperează rapid și deja a renunțat la o cârjă. 

Soția lui Cristi Borcea a declarat că a ajuns pe masa de operație pentru un ligament, dar totul a decurs foarte bine, iar acum este în perioada de refacere. Totodată, Valentina Pelinel a precizat că se confrunta cu această problemă de mai bine de 8 ani, când s-a accidentat la sky.


Valentina Pelinel este nevoită să se deplaseze cu ajoturul unor cârje, dar totul decurge foarte bine. La doar două săptămâni de la intervenția chirurgicală, blondina a renunțat la una dintre cârje. 

Tudor Chirilă, confesiuni dureroase la 22 de ani de la moartea tatălui său: "A plecat mulțumit"


„Sunt recunoscatoare si va multumesc pentru toate  mesajele voastre de incurajare. In momente grele, sustinerea comunitatii pe care am adunat-o aici impreuna conteaza enorm. La 2 saptamani de la operatia de ligament incrucisat, cu ajutorul unui program de recuperare zilnic si multa ambitie si determinare, am reusit sa elimin o carja. Si sunt bucuroasa sa impartasesc cu voi aceasta veste buna”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram. 


Valentina Pelinel susține că această operație a fost necesară deoarece ea este o persoană activă, iar din cauza acelei probleme nu mai putea practica sport. Blondina a fost operată de cei mai buni medici, iar de acest aspect s-a ocupat chiar soțul ei, Cristi Borcea. 


„Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mișc.Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani, am făcut sport, am dus două sarcini și gemelare.


Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persoană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact.A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și pentru asta era necesară operația”, a declarat Valentina Pelinel, după operație. 

 

Simona Gherghe, despre certurile care apar în căsnicia ei: „Lui i se pare că sunt prea relaxată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel