Simona Gherghe, despre certurile care apar în căsnicia ei: „Lui i se pare că sunt prea relaxată”

Data actualizării: | Data publicării:
Simona Gherghe și soțul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Simona Gherghe și soțul ei, sursa foto Instagram

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Dar cum se descurcă ea în rolul de mămică?

Simona Gherghe este o femeie împlinită. Are doi copii minunați, un soț grijuliu și o carieră frumoasă în televiziune. Chiar dacă telespectatorii o văd mereu cu zâmbetul pe buze, viața ei nu este lipsită de griji, mai ales că trebuie să aibă grijă de doi copii mici. Vedeta reușește cu brio să se împartă între carieră și viața de familie, mai ales că spunea ea, este o mămică relaxată, care le permite celor doi copii să experimenteze. 


Simona Gherghe spune că în comparație cu soțul ei, ea este cea relaxată, iar de aici pornesc adesea cele mai multe discuții în contradictoriu. 


„De fapt, cred că de aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă. Lui i se pare că sunt prea relaxată, mie – că el e prea stresat. Şi tot aşa”, a declarat Simona Gherghe pentru VIVA!


Simona Gherghe este o mămică relaxată, dar spune că partenerul ei de viață este cel care stă cu grija copiilor mereu și le face toate poftele ori de câte ori are ocazia. 


„E mai panicat ca mine. Îi tot spun să încerce să aibă mai multă încredere în ei că se descurcă. Şi da, îi răsfaţă şi el mult”, a mai spus vedeta. 


Simona Gherghe, vacanță cu peripeții: "Totul e bine când se termină cu bine"


Simona Gherghe a plecat într-o binemeritată vacanță alături de soțul ei, Răzvan, în urmă cu câteva săptămâni. Paris a fost destinația de vis aleasă de cei doi, însă pe lângă momentele frumoase petrecute acolo, aceștia au avut parte și de câteva peripeții. Mai exact, la întoarcerea în țară, prezentatoarea TV a uitat unul din bagaje în aeroportul din Paris.

Deși nu se aștepta să-l mai recupereze vreodată, la câteva zile a reușit să intre în posesia bagajului. Simona Gherghe a mărturisit că a uitat de el, deoarece era un bagaj extra care conține jucării pentru cei mici.


”Am uitat valiza cu jucăriile copiilor în aeroport. A fost cu peripeții, dar totul e bine când se termină cu bine. Eu la 11 noaptea în avion comandam online jucării pentru copii. Valiza a venit după trei săptămâni, dar mă bucur că au venit”, a povestit Simona Gherghe la Antena Stars.

 

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce au apărut imagini în care s-ar fi sărutat cu un bărbat celebru: "Îmi pare foarte rău"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel