Tudor Chirilă, confesiuni dureroase la 22 de ani de la moartea tatălui său: "A plecat mulțumit"

Data publicării:
Tudor Chirilă, foto Instagram
Descriere foto: Tudor Chirilă, foto Instagram

În urmă cu 22 de ani, Tudor Chirilă și-a pierdut tatăl. Acum, artistul a făcut confesiuni emoționante despre părintelui său.

În cadrul podcastului Aproximativ Discuții cu Gojira, Tudor Chirilă a vorbit atât despre viața personală, cât și despre cea profesională. În cadrul discuțiilor, cântărețul a vorbit și despre tatăl său, Ioan Chirilă pe care l-a pierdut în urmă cu 22 de ani. Artistul și tatăl său au avut o relație foarte strânsă.  Bărbatul a fost considerat cel mai mare gazetar de sport din țară. Mama lui, Iarina Demian, este actriță și regizoare, iar, de-a lungul timpului, i-a insuflat această pasiune fiului ei, Tudor Chirilă. 

La doar câțiva ani de la moartea tatălui său, Tudor Chirilă a înființat Gala Premiilor ”Ioan Chirilă”.

„La mine în familie nu știu dacă era de ales, eu prin a XII-a nu prea știam ce să fac, toată lumea era pregătită, în timp ce eu jucam fotbal în Tineretului, nu-mi dădeam seama. (…) Am dat la facultate și mi s-a schimbat totul, mi s-a părut că facultatea e libertatea pe care nu am avut-o în liceu. În liceu, erau ăia doi profesori pe care îi are oricare dintre noi și care au fost mișto, în rest «bă, ratatule!», «nu o să-ți iasă nimic!»”, a mărturisit Tudor Chirilă.

 

Tudor Chirilă: ”Tata a apucat să asculte primul album al trupei ‘Vama Veche’ și cred că a plecat cumva mulțumit dintre noi”

 

Tudor Chirilă a mărturisit, în cadrul podcastului că tatăl său a apucat să asculte primul album al trupei Vama Veche. Totodată, artistul a vorbit și despre  tranziția de la viața de pe scena teatrului la muzică.

„Am terminat facultatea, am intrat în ‘Trupa pe butoaie’, am făcut un prim spectacol la teatrul de comedie, ‘Mireasa mută’, apoi nu s-a mai întâmplat nimic (…). După ce am căzut, ăla a fost momentul în care, după o beție cu ‘Trupa pe butoaie’ după un spectacol, l-am întâlnit pe Liviu cu care aveam să facem, alături de Traian Bălănescu, trupa ‘Vama Veche’. Tata a apucat să asculte primul album al trupei ‘Vama Veche’ și cred că a plecat cumva mulțumit dintre noi”, a adăugat artistul.

 

Citește și: Nicole Cherry, replică dură pentru fani. Ce a enervat-o la culme pe artistă: "Vă dau block"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel