Valentina Pelinel, ADEVĂRUL despre relația cu Cristi Borcea: "Am făcut separare de bunuri, pentru că.."

Data actualizării: | Data publicării:

Valentina Pelinel a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi, dar și despre Cristi Borcea.

Valentina Pelinel se poate mândri cu o familie extrem de frumoasă, numeroasă, dar și cu un soț care o iubește, după cum declară chiar ea. Când vine vorba despre  viața de mamă, frumoasa vedetă spune că este și înțelegătoare, dar și exigentă, în același timp. Totuși, soțul ei este mult mai sensibil la toate dorințele și poftele pe care le au cei trei copii.

"Sunt o mamă înțelegătoare, posesivă, iar cea mai mare realizare este că am învățat să comunic foarte bine cu copiii mei. Eu nu-i cert, nici pedepsesc, de mici am încercat să le explic, chiar dacă multe persoane mi-au zis că nu o să înțeleagă. Le expun mereu consecințele. Amândoi suntem indulgenți, dar Cristi nu știe să zică nu copiilor, e foarte sensibil la copii și îi place să le ofere totul, dar se joacă cu ei, se distrează cu ei.", a declarat Valentina Pelinel pentru emisiunea La Măruță de pe ProTV.

Valentina Pelinel, despre cum i s-a schimbat viața după căsătorie: Nu este greu să fii doamna Borcea. Nu este o etichetă

Valentina Pelinel, o mamă posesivă

Chiar dacă ea și-a luat viața în propriile mâini de la o vârstă foarte fragedă, soția lui Cristi Borcea spune că nu și-ar susține fetele în a-i urma modelul. Totuși, dacă vor să urmeze aceeași meserie ca și mama lor, Valentina spune că este dispusă să le însoțească peste tot în lume.

"Nu s-a întâmplat să rămână Cristi singur în casă cu toți trei, pentru că avem ajutoare. Cu ceilalți frați sunt în relații foarte bune și, grație tehnologiei se și văd și vorbesc aproape în fiecare zi. 

Dacă vreuna dintre fiice ar vrea să plece la 16 ani de acasă nu aș susține-o. Eu n-am avut de ales, trebuia să-mi urmez un vis, cel de a deveni model internațional. Dacă și-ar dori asta, nu le-aș interzice, dar le-aș spune că pot pleca doar cu mine sau cu tatăl.", a mai spus aceasta. 

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani”. Valentina Pelinel, copilărie dramatică: Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani

Ce spune soția lui Cristi Borcea despre al patrulea copil

Întrebată despre posibilitatea de a deveni mămică din nou, pentru a patra oară, frumoasa blondină a spus că nu-și mai dorește acest lucru, pentru că deja au o familie extrem de numeroasă. 

"Ne-am gândit că e momentul să ne oprim. Avem 3 copii frumoși, sănătoși și ne e bine așa. Milan vrea să se facă pilot, spune că va avea avionul lui personal. Fetițele sunt prea mici deocamdată.", a continuat Valentina Pelinel.

Cum descrie Valentina Pelinel relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață. Contrar imaginii pe care o afișează în spațiul public, vedeta spune că romantismul este printre principalele calități ale lui Cristi Borcea.

"Am făcut separare de bunuri, pentru că mi l-am dorit pe el ca soț, ca bărbat și suntem uniți împreună. El este foarte atent la nevoile mele, foarte cald și romantic. Are și defecte, dar e important să primeze calitățile.", a mai spus Valentina Pelinel, vizibil mândră de partenerul ei de viață.

Valentina Pelinel, fără machiaj și filtre: „Aplicațiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine” FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel