Valentina Pelinel, fără machiaj și filtre: „Aplicațiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine” FOTO

Valentina Pelinel a renunțat la machiaj și la filtrele de editare, pentru a le demonstra fanilor că naturalețea e cel mai frumos accesoriu. 

Într-o lume în care social media dictează trendul și majoritatea oamenilor caută să devină „perfecți” prin diverse tehnici, Valentina Pelinel a renunțat ma machiaj și la filtrele de înfrumusețare, pentru a demonstra că naturalețea, imperfecțiunea și normalul sunt cele mai frumoase accesorii. 

Valentina Pelinel: Frumusețea adevărată este cea naturală

Soția lui Cristi Borcea a postat un colaj foto, în care prezintă două imagini: înainte și după ce s-a machiat. Diferența este una mare, în sensul că, în imaginea în care apare machiată, privirea este mult mai dramatică, pielea mai strălucitoare și buzele mai voluptoase. Cu toate astea, vedeta arată perfect și în prima imagine, fără machiaj, demonstrând, încă o dată, motivul pentru care a ajuns să aibă un succes atât de mare ca model. Valentina Pelinel a apărut în campanii publicitare cu bugete uriașe, iar chipul ei era pe toate panourile din America. 

„Before&After - trăim într-o lume a aparențelor, în care social media reușește să ne influențeze percepția de sine. Toți folosim produse de înfrumusețare sau diverse metode prin care ne jucăm cu aspectul nostru fizic și este ok să ne dorim să arătăm bine pentru noi. Realitatea, însă, este că filtrele, photoshopul sau aplicațiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine, studiile indicând o stimă de sine scăzută și implicit o reacție negativă față de noi înșine. În ceea ce mă privește, cred că frumusețea adevărată este cea naturală, care vine din interior și reflectă spre exterior toate nuanțele personalității noastre și că, în același timp, putem apela cu încredere la un machiaj care ne pune în evidență autenticitatea. Voi ce părere aveți?”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii de pe Instagram.

Cum se menține în formă

Valentina Pelinel are un fizic de invidiat, deși este mamă a trei copii. Chiar dacă în urma ultimei sarcini aceasta  a luat mai multe kilograme în plus, soția lui Cristi Borcea spune că și-a revenit la forma inițială, cu foarte multe sacrificii. 

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai „scap” și eu”, a povestit Valentina Pelinel, potrivit Ego.ro

Care este slăbiciunea Valentinei Pelinel, când vine vorba de mâncare

Chiar dacă cele mai multe persoane sunt înnebunite după dulciuri, Valentina Pelinel spune că în cazul ei, nu acestea reprezintă cea mai mare tentație.

„Ai să râzi, dar cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați”, a mai povestit Valentina.

„După ce mănânc mă ia vinovăția”

Deși spune că se simte foarte vinovată, când mănâncă mai mult decât este limita permisă, Valentina Pelinel se declară a fi o adevărată gurmandă și preferă să dea kilogramele în plus jos, decât să se abțină de la mâncare.

„După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp.”, a continuat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 06 mai 2022, 15:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience