Valentina Pelinel, despre cum i s-a schimbat viața după căsătorie: Nu este greu să fii doamna Borcea. Nu este o etichetă

Data publicării:
Sursa foto: Valentina Pelinel, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Valentina Pelinel, Instagram

Valentina Pelinel a vorbit despre cum i-a schimbat viața faptul că s-a căsătorit cu Cristi Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, având împreună trei copii. Momentul în care a aflat că este însărcinată a fost unul unic, mărturisește vedeta, care spune că și-a dorit extrem de mult să fie mamă. Nu doar ea și-a dorit ca familia să devină mai numeroasă, ci și Cristi Borcea, la adresa căruia Valentina are doar cuvinte de laudă. 

"Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați.

Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit.", a declarat Valentina Pelinel, potrivit viva.

Cum i-a schimbat viața Valentinei Pelinel relația cu Cristi Borcea

De asemenea, Valentina Pelinel spune că nu i-a schimbat viața faptul că a devenit doamna Borcea. Ea nu vede acest lucru ca un titlu, ci este fericită doar din prisma faptului că are lângă ea un bărbat perfect, fix așa cum a visat.

"Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu. Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt.", a mai spus aceasta.

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani”. Valentina Pelinel, copilărie dramatică: Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani

Care este relația celor doi în prezent

Chiar dacă au două vieți extrem de ocupate și trei copii care necesită foarte multă atenție, soția lui Cristi Borcea spune că nu uită niciodată nici de momentele petrecute în doi. Acestea sunt esențiale pentru a menține relația de cuplu la un nivel cât mai ridicat, spune ea.

"Ne rezervăm timp pentru noi, deoarece consider că este esențial. Relația se schimbă inevitabil când apar copiii, dar în sens bun, și ceea ce pierzi câștigi înzecit la nivel de împlinire personală și relațională. Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească „vocea de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului. Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara la cină și dimineața înainte să înceapă o zi plină.", a continuat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, fără machiaj și filtre: „Aplicațiile care ne fac să arătăm perfect NU ne fac bine” FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel