Valentin Sanfira, în scaun cu rotile după ce a fost operat de urgență la picior. Artistul s-a accidentat în vacanță/ FOTO

Valentin Sanfira a trecut prin momente grele, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație. 

Vacanța mult așteptată de familia Sanfira s-a transformat într-un adevărat coșmar. Artistul s-a accidentat grav, ajungând chiar pe masa de operație. Medicii din Italia au avut grijă ca Valentin Sanfira să-și revină, iar acum artistul s-a întors în România. 

Valentin Sanfira, în scaun cu rotile, după ce a fost operat de urgență la picior

După ce vacanța s-a terminat prost, Valentin Sanfira a ajuns acasă, în România, acolo unde s-a fotografiat în scaunul cu rotile. Artistul le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare că se simte mult mai bine și a început sedințele de fizioterapie. 

„Acasă e cel mai bine! Prima zi de fizioterapie”, a scris artistul la postarea pe InstaStory.

Valentin Sanfira: „Nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare”

Într-o postare pe rețelele de socializare, Valentin Sanfira a anunțat că își va anula toate evenimentele programate și a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune. 

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate.
Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună. După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot!
Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos.
Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț! ”, a transmis artistul pe Instagram

Citește și: Cătălin Măruță, motivul pentru care a plecat din televiziunea care l-a consacrat. Vedeta a spus adevărul:„Când mă uitam la alte posturi, vedeam altceva”

Un artist celebru o face praf pe Delia: „Dacă nu eram eu, ea nu exista azi”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 aug 2023, 17:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience