Un artist celebru o face praf pe Delia: „Dacă nu eram eu, ea nu exista azi”

Sursa foto: Delia Matache, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia Matache, Instagram

Fostul coleg de trupă al Deliei a făcut o serie de declarații controversate cu privire la solistă.

Delia a intrat în atenția publicului la începutul anilor 2000, când  format o trupă alături de Nick, N&D. Cei doi s-au bucurat la vremea aceea de un succes culminant, însă, asemenea tuturor vedetelor care erau implicate într-o trupă la vremea aceea, artista s-a decis la ceva timp să se lanseze solo și să-l lase în urmă pe partenerul alături de care și-a făcut debutul în industria muzicală. Totuși, dacă ea a plecat fără nicio remușcare, fostul coleg de band vorbea în trecut despre modul în care artista s-a decis să pună capăt brusc proiectului, care nu a fost deloc unul corect.

„Am fost sus și ne-am despărțit ok. Mi s-a părut că am fost lucrat pe la spate legat de discuțiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo.

Întâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greșeala mea. Dacă aveam, poate eram ok și azi. Am avut încredere deplină în ea”, spunea Nick, într-o emisiune de la Kanal D, acum mulți ani, potrivit wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Delia, la un pas să leșine pe scena de la Untold. A trecut prin momente de panică „Îmi plesneau venele pe cap. Nu sunt genul care arată foarte multă piele”

Nu consideră că banii se împărțeau corect

Mai mult, Nick spunea că, după cum e firesc, toate veniturile se împărțeau la doi, însă acest lucru nu era neapărat foarte corect. Acesta mărturisea recent faptul că munca depusă de el era preponderent la mare față de cea a Deliei, care nu se dedica la fel de mult. Totuși, artistul spune că a făcut aceste sacrificii cât timp au format o trupă doar pentru că își dorea ca totul să funcționeze perfect, însă, în final, inevitabilul s-a produs, iar cei doi au mers pe căi diferite.

„Nu pot spune motivul real al despărțirii, dar cred că se împărțeau banii prea nasol în 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, băgam benzină etc. Am lăsat de la mine ca să meargă trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamăgit de ruptură, pentru că proiectul a fost sufletul meu”,  a mai continuat el.

Citește și: Gina Matache rupe tăcerea în privința fiicei sale. Cum o ajută financiar Delia pe sora mai mică: „Trebuie să le dea de mâncare copiilor”

„Dacă nu eram eu, Delia nu exista azi”

Declarațiile dure au continuat, iar Nick i-a reproșat chiar Deliei faptul că aceasta îi datorează celebritatea și succesul de care se bucură astăzi. Totuși, acesta nu exclude o colaborare pe viitor cu vedeta, însă până acum viața nu i-a adus încă împreună în același studio.

„Da, am spus că dacă nu eram eu, Delia nu exista azi. Poate ajungea și fără mine, dar nu pot să spun asta. Mă mândresc cu produsul pe care l-am adus și care crește și acum. Am mai cântat împreună pentru fani. Mulți se întreabă sau așteaptă o colaborare, ea mi-a propus prima, apoi eu i-am propus o piesă, dar nu am avut timp. Nu știi cum e viața”,  a conchis artistul.

VEZI și: Delia și refuzul de a fi mamă. „Eu lucrez la un azil de bătrâni. Toți spun: mai bine nu făceam copii” / „Viața fără copil e un vis. Îmi ador copilul, dar tare faină e viața fără responsabilități”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 17 aug 2023, 13:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience