Moment incendiar pe scena Românii au Talent. Andra, cucerită de cei 5 stripperi: „Urlați, fetelor”

Data publicării:

În ediția de pe 8 martie de la Românii au Talent s-a pus în scenă un număr de dans incendiar.

Scena de la Românii au Talent s-a încins la propriu spre finalul ediției difuzate pe 8 martie pe Pro TV. Cinci dansatori au impresionat publicul cu un show inedit de striptease, care le-a făcut mai ales pe doamne să se ridice la final de pe scaune și să aplaude cu toată puterea lor. Doar unul dintre membrii trupei este român, iar activitatea acestora se desfășoară la Londra. 

„Eu și colegii mei venim de la Londra. Eu am plecat acum 10 ani din România să-mi urmez visul, iubesc ceea ce fac. Fac parte de 4 ani din trupa aceasta, iar ceea ce-a fost în seara asta este doar un teaser.”, spune Adi, unul dintre membrii trupei.

„Să știi că m-am tot gândit la ce concurenți o să intre pe scenă, pentru că s-au așezat aici în față toate colegele de la producție, casting și am zis că e ceva, o să urmeze ceva, ele nu vina așa.. tot timpul.”, a adăugat și Andra.  

„Eu eram convins că e cerc de poezie, pentru că ele sunt sensibile.”, a completat Andi Moisescu.

Citește și: Golden Buzz pentru Nicolas și Maria, la Românii au Talent. Au jucat șah pe nevăzute: „Ce-ați făcut pe scenă e un fenomen”

Andra, cucerită de prestația dansatorilor

Andra a fost una dintre persoanele care s-au arătat a fi cucerite de show-ul pe care bărbații l-au făcut pe sena Românii au Talent, mai ales pentru că aceasta nu a participat niciodată la numere de acest gen, după cum recunoaște chiar ea. 

„Eu n-am fost niciodată la un spectacol de genul acesta și sunt sigură că mai sunt și alte femei ca mine, așa că le-ați făcut o bucurie.”, a continuat Andra.

„Noi nu suntem stripperi, suntem performers.”, a spus Adrian.

„Sunteți niște stripperi foarte talentați, faceți show, o să mă gândesc bine ce vot o să vă dau, pentru că dacă zic nu, s-a terminat cu viața mea.”, spune Bobonete. 

„E un spectacol foarte bine gândit, asta e evident, arătați cum arătați, felicitări.”, a completat și Dragoș Bucur.

Pe aceeași temă: Concurenta care a interpretat melodia Mădălinei Manole la Românii au Talent și a lăsat publicul cu ochii în lacrimi: „Un număr deosebit, care a impresionat”

„Sunt în asentimentul colegelor mele”

După ce a încurajat toate femeile din sală să-și facă vocile auzite și să se bucure de momentul de pe scenă, Andra a scos în evidență și părerile negative care s-ar putea abate asurpa ei, în urma reacției sale. 

„Sunt în asentimentul colegelor mele. Urlați, fetelor. Au și ele un delegat la masa juraților, trebuie să vorbesc în numele lor. Votul meu este pentru că voi promovați sănătatea. Eu sunt sigură că voi nu mâncați gogoși cum mâncăm noi. Ne vedem în etapa următoare cu 4 de „Da,. O să zică oamenii de acasă că ia uite, măritată cu doi copii și fac glume de astea. Ce să ne mai sclifosim atât?”, mai spune Andra. 

Citește și: Cristi Mitrea și Jorge, scandal în direct: „La probe erai zero barat. Ce cauți la Survivor All Stars?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel