Golden Buzz pentru Nicolas și Maria, la Românii au Talent. Au jucat șah pe nevăzute: „Ce-ați făcut pe scenă e un fenomen”

Data publicării:

Dragoș Bucur a oferit Golden Buzz-ul, în ediția de pe 8 martie 2024.

O nouă ediție Românii Au Talent a venit cu un nou Golden Buzz din partea unuia dintre jurați, care a rămas fără cuvinte în fața momentului care a avut loc pe scenă. De data aceasta, Iustin Nicolas, în vârstă de 9 ani, și Maria Sofia, 11 ani, au fost cei care au cucerit total publicul, cât și pe cei 4 de la masa de juriu. Dacă majoritatea numerelor de talente fac referire fie la un moment de dans, ori la unul de cântat, de-această dată, pe scena Românii au Talent a avut loc un joc de șah pe nevăzute.  

„Noi ne lăudăm cu șahul, jucăm foarte bine, am luat locul 1 la Campionatul Uniunii Europene. Eu am început primul, la 4 ani. Eu am învățat să joc șah de la bunicul meu, la 4 ani jumătate. Cel mai mult îmi place să calculez.

Eu astăzi o stau stau fără să văd tabla, iar ea o să mă ajute, iar eu îi zic ce mutare fac, știu tabla în cap și o rețin, inclusiv mutările ei.”, a declarat Iustin

„A învățat într-un timp foarte scurt, iar după vreo 4 zile, când a venit acasă, a spus „Tata, haide să jucăm un șah” și m-a bătut foarte repede. La 6 ani jumătate a fost primul lui concurs de adulți.”, a spus tatăl acestuia. 

„Nu prea mai joc cu tata, mă plictisesc, îl bat prea rapid, nu prea are sens.”, a spus băiatul.

Citește și: Concurenta care a interpretat melodia Mădălinei Manole la Românii au Talent și a lăsat publicul cu ochii în lacrimi: „Un număr deosebit, care a impresionat”

Dragoș Bucur le-a acordat Golden Buzz-ul

Cei doi frați au reușit să-i lase pe jurați fără cuvinte, iar de departe Nicolas a fost cel care i-a făcut pe aceștia să se încline în fața lui. Astfel, aceștia nu au plecat acasă doar cu 4 de „Da”, ci și cu Golden Buzz-ul, care îi trimite direct în semifinală.

„Sunteți foarte drăguți și faptul că vă distrați făcând asta, e extraordinar, sunteți un exemplu.”, a spus Andra.

„Momentul de pe scenă a fost foarte bine gândit, eu sunt convins că lui Nicolas îi pare rău că te bate la șah. E ceva uluitor absolut. Mi-a plăcut foarte mult.”, a spus și Bobonete. 

„Eu mă bucură că ați venit cu acest moment, să mai scoateți la exterior și mușchii intelectuali, sunt total cucerit de acest moment.”, a adăugat și Andi Moisescu. 

„Cred că ce-ați făcut pe scenă e un fenomen, emisiunea aceasta este, de fapt, una gândit pentru oameni fenomen, așa cum cred că sunteți voi, Pentru că îmi doresc mult ca cei care se uită la noi să.. vorbesc mult, nu? (n.r le-a acordat Golden Buzz-ul). Eu vreau să încurajez toți tinerii să-ți dezvolte talentele, iar când l-am văzut pe puștiul ăsta ce face, m-am gândit că e momentul perfect pentru un sezon fenomen.”, a adăugat Dragoș Bucur. 

Citește și: Cristina Șișcanu este în doliu. Tatăl vedetei a murit: „Te iubesc!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel