Văduva lui Nosfe, mesaj sfâșietor, la o săptămână de la moartea artistului: „În ultimii ani mi-am pierdut încrederea în binele din oameni”

Data publicării:

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a transmis un mesaj sfâșietor, la aproape o săptămână de la moartea regretatului artist.

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. Decesul a fost cauzat de un infarct, însă nimeni nu știe acum ce l-a provocat.  Colegii de trupă, precum și alți artiști, cred că este vorba despre epuizare, întrucât acesta muncea extrem de mult.

Monica Pop, semnal de alarmă după moartea lui Nosfe: „Este ceva foarte nociv. Se poate întâmpla la orice vârstă”

În urma artistului au rămas o soție îndurerată și o fiică, în vârstă de 7 ani. 

La aproape o săptămână de la tragedie, Mădălina, văduva artistului și-a găsit puterea de a se adresa celor care au ajutat-o în aceste momente cumplite. 

„Aș vrea să vă spun că în ultimii ani mi-am pierdut foarte mult încrederea în binele din oameni, deși eu am gândit mereu că toți avem bine în noi, dar viața asta ne-a făcut să-l îngropăm din diferite motive. De aproape o săptămână sunt copleșită de toată anergia voastră curată, am momente când îmi e frică să o îmbrățișez complet pentru că n-am mai întâlnit-o până acum și nu înțeleg cum să mă port cu ea. Am primit și primesc atât de mult ajutor de la voi, moral, financiar, spiritual, fizic încât simt că nu voi avea niciodată suficient de multe cuvinte să vă pot mulțumi. Îmi pare rău că nu pot răspunde mesajelor individual, sunt mii, dar încerc în fiecare zi să cotesc din ele pentru că mă încălzesc cumva. Vă simt aproape de sufletele noastre, vă simt durerea, empatia, dragostea, sinceritatea, respectul. Vă iubesc, vă mulțumesc, vă apreciez enorm'', a scris soția lui Noste pe rețelele de socializare.

 

Mădălina Crețan „O să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm”

 

 Nosfe a fost condus pe ultimul drum  de toți cei care l-au iubit, i-au ascultat muzica sau l-au cunoscut, 18 octombrie. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni. Zeci de artiști, dar și fani, au venit să-i aducă lui Nosfe un ultim omagiu, printre care Ștefania și Speck, What's UP, Adda, Raluka sau Cabron. Fiica sa, în vârsta de 7 ani nu a fost prezentă la cea mai neagră zi din viața familiei sale.

Imediat după înmormântare, Mădălina Creșan, soția lui Nosfe și mama fiicei sale, a publicat, pe rețelele de socializare, un mesaj către acesta, în care îl roagă să le rămână soare și lună și să le vegheze în continuare. 

„Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încălzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o sa avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!”. a scris Mădălina Crețan, pe Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel