Văduva lui Benone Sinulescu, adevărul despre AVEREA regretatului artist: „A fost bucuros că avea testamentul făcut”

Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

Văduva lui Benone Sinulescu a spus adevărul despre averea regretatului artist. 

Văduva lui Benone Sinulescu a dezvăluit cui i-a rămas averea regretatului artist. Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, pe data de 18 noiembrie 2021. De atunci, soția regretatului artist este devastată de durere și nu poate accepta că artistul nu mai este printre noi. 

Elena Sinulescu a declarat că soțul ei și-a făcut testamentul încă din anul 1995, deoarece nu a vrut ca după moartea sa să existe certuri și tensiuni în familie. 

Elena Sinulescu, adevărul despre averea lui Benone Sinulescu

Soția regretatului artist a dezvăluit adevăratul motivul pentru care Benone Sinulescu a mers la notar, în urmă cu mai mulți ani, pentru a-și face testamentul. 

”Noi suntem căsătoriți din 1981 și ne-am făcut testamentul în 1995. Atunci s-a prăpădit mama soacră și, când a făcut succesiunea, Beni a spus: ‘Hai să ne facem testamentul. Eu îți las ție, tu îmi lași mie. Tot ce este al tău este și al meu, și invers. Nu vreau ca la moartea mea să vină rudele să te deranjeze.’

Și am făcut reciprocitate. Mai târziu Beni a fost bucuros că avea testamentul făcut, mai ales după ce a văzut că pe averea lui Ion Dolănescu a ieșit scandal. Și nu numai…

Beni a avut două ieșiri privind averea. Singurul lucru pe care el l-a avut în plus față de mine au fost drepturile de autor. Sigur că atunci când eu nu voi mai fi bunurile noastre le vor rămâne rudelor, nepoților”, a declarat, pentru FANATIK, Elena Sinulescu, văduva lui Benone Sinulescu.

Soția regretatului artist, DEVASTATĂ de durere

Elena Sinulescu este devastată de durere, după ce soțul ei s-a stins din viață. Femeia a mărturisit că și-ar fi dorit ca ea să moară înaintea lui. 

”Aș fi vrut să plec eu înaintea lui Benone, să mor eu prima. E mai greu pentru cel care rămâne! Este cumplit de greu. Este un coșmar care nu se mai termină”, a mărturisit, pentru FANATIK, soția lui Benone Sinulescu.

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, mărturisiri DUREROASE. Cum i-a apărut regretatul artist în vis

Dan Bittman și Liliana Ștefan, despărțire după aproape 30 de ani de relație. MOTIVUL rupturii: „Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel