Soția lui Benone Sinulescu, mărturisiri DUREROASE. Cum i-a apărut regretatul artist în vis

Data publicării:
Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu și soția sa, foto Facebook

Elena Sinulescu este îngenuncheată de durere, după moartea soțului ei. Femeia a dezvăluit cum i-a apărut în vis Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, pe data de 18 noiembrie 2021. De atunci, soția regretatului artist este devastată de durere și nu poate accepta că artistul nu mai este printre noi. Văduva lui Benone a declarat că l-a visat o singură dată, însă scena a fost extrem de emoționantă și dureroasă. Elena Sinulescu i-a organizat un parastas la 3 luni de zile de la decesul acestuia.

„E pustie casa. Este groaznic fără el. Probabil abia la primăvară mă voi muta la Bârzava. Ce să fac la Arad? Să stau vara la aer condiţionat? Acolo este curte, grădină, aer curat…Pe Beni l-am visat o singură dată de când a murit. Nu mi-a cerut nimic să-i dau de pomană! L-am visat cum cobora nişte scări… M-a îmbrăţişat şi a dispărut. Am împărţit la cimitir pachete pentru cei care au făcut lucrarea la mormânt, cu ani în urmă.

M-am gândit că e bine să împart, în special la bărbaţi. I-am făcut toate parastasele, aşa cum se cuvine şi la 9 zile, şi la 40 de zile. Am ţinut cont şi de tradiţiile de la Buzău, şi de cele de pe aici din zona Aradului. A fost prezent şi episcopul, episcopul vicar, dar şi preotul de la Bârzava, unde am locuit ani întregi cu Beni. S-a ocupat firma de pompe funebre de tot.”, a declarat Elena Sinulescu, exclusiv pentru click.ro.

Elena Sinulescu a împărțit pachete la pomana de 3 luni

Elena Sinulescu a declarat că a împărțit pachete la parastasul de 3 luni și a pregătit alimentele preferate ale regretatului artist

„Am împărţit la cimitir pachete pentru cei care au făcut lucrarea la mormânt, cu ani în urmă. M-am gândit că e bine să împart, în special la bărbaţi. I-am făcut toate parastasele, aşa cum se cuvine şi la 9 zile, şi la 40 de zile. Am ţinut cont şi de tradiţiile de la Buzău, şi de cele de pe aici din zona Aradului. A fost prezent şi episcopul, episcopul vicar, dar şi preotul de la Bârzava, unde am locuit ani întregi cu Beni. S-a ocupat firma de pompe funebre de tot. Pentru că a fost harţ (n.r. – dezlegare vinerea şi nu a fost post), am împărţit pachete cu şuncă de Praga în vid, conservă de hering, fructe, desigur, pentru că lui Beni îi plăceau mult fructele… Am mai împărţit cozonaci de două feluri, cu mac şi cu nucă. Îi plăceau foarte mult. Şi cei cu nucă, şi cei cu mac. Am mai dat de pomană covigi de Buzău, colivă, desigur, o sticlă de palincă şi una de apă minerală. Împart ce pot şi eu!”, a completat femeia pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel