Dan Bittman și Liliana Ștefan, despărțire după aproape 30 de ani de relație. MOTIVUL rupturii: „Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Bittman și Liliana Ștefan, colaj foto Facebook
Descriere foto: Dan Bittman și Liliana Ștefan, colaj foto Facebook

Dan Bittman și Liliana Ștefan au format un cuplu timp de aproape 30 de ani. Care au fost motivele care au dus la ruptură.

Dan Bittman a fost invitatul lui Mihai Morar în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu”, unde a vorbit și despre mariajul cu Liliana, dar și despărțirea care le-a dat viața peste cap. 

Au trei copii împreună, Alexandru (23 de ani), Patrick (18 ani) și Mark (15 ani), iar în 2017 s-au despărțit. Au mai locuit împreună până în 2019, când au decis să se separe total. 

Artistul vorbește cu multă dragoste despre femeia care i-a stat alături aproape 30 de ani.

„Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei nu poți să duci o lucrare atât de mare”, a declarat Dan Bittman, în cadrul podcastului.

Dan Bittman: „Eu eram mai tot timpul plecat”

Artistul spune că Liliana este cea care a educat copiii și îi este foarte recunoscător pentru modul în care s-a dedicat familiei. De asemenea, el recunoaște că nu a fost la fel de implicat acasă și că era mai tot timpul plecat.

„Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu. Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat”, a mai spus artistul.

„Motivele despărțirii sunt 100% ale mele”


Despre motul despărțirii, solistul Holograf ia toată vina asupra sa. Deși s-a speculat că ruptura s-ar fi produs din cauza infidelităților, Liliana Ștefan nu a confirmat niciodată zvonurile, Dan Bittman spune că el este de vină că relația lor s-a terminat.


„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a mai spus Dan Bittman.

 

Motivul pentru care nu s-au căsătorit niciodată

A cântat despre iubire și chiar despre inelul de logodnă, însă nu a ajuns niciodată în fața altarului. Dan Bittman spune că el și-a dorit să se căsătorească cu Liliana Ștefan, însă ea nu a dorit inelul de logodnă.

 

”La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul.

Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei.

Ne-am iubit foarte mult. Mai aveam puțin și făceam 30 de ani de relație. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la despărțire, asta e viața!”, declara Dan Bittman, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Citește și: „Nu suntem bineveniți”. Dan Bittman, despre problemele pe care le întâmpină trupa Holograf: „Mi-au zis că e mai bine să stăm cuminți”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel