Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Data actualizării: | Data publicării:
Românii au Talent
Descriere foto: Românii au Talent

Karlos a reușit să ia toți cei patru de „Da”, după ce i-a uimit pe jurați cu mintea sa strălucită.

Karlos Tănăsescu a trecut prin drama abandonului de către unul dintre părinții săi, atunci când avea doar 3 ani. Tatăl său, taximetris fiind, muncește din greu pentru a îi alimenta visul de a deveni programator - o meserie pe care Karlos și-o dorește pentru că vrea să-și ajute părintele.

 

„Mă antrenez pentru olimpiade la matematica. Tata a vrut să fac matematică. El e taximetrist. Mama m-a părăsit la 3 ani, atunci când nu-l mai iubirea pe tata și a început să iubească pe altcineva. Tata lucrează din greu pentru mine ca să fiu cel mai bun din meseria mea, ca să mă fac IT-ist. Voi putea avea bani ca să cumpăr o casă, mașină, să-l ajut pe tatăl meu.”, a spus Karlos, chiar înainte de a intra pe scena Românii au Talent.

 

„Studiez calcule la viteze foarte mici. Adică fac calcule și în 0,1 secunde.”, a mai precizat copilul.

 

I-a lăsat cu gura deschisă

„Mi s-a făcut pielea de găină!”, a spus Andra, după ce a văzut numărul artistic al tânărului.

„Tocmai ne-ai arătat ce poate face un om obișnuit cu creierul lui atunci când îl pune la treabă. Ăsta este cel mai mare câștig al tău după venirea la Românii au Talent, și îți mulțumesc din suflet”, a spus Andi Moisescu.

 

„Este greu să mai spui ceva după ce ne-ai lăsat cu gura deschisă. Ești un fenomen.”, a zis și Andra Măruță.

 

„Că ești un fenomen e clar. Dar, acolo pe scenă te vor vedea mulți copii, iar aceștia vor fi stimulați să facă și ei ceva, își vor spune „Vreau și eu să văd dacă pot face asta””, a precizat și Dragoș Bucur.

 

„Carlos, e clar că ce ai tu e ceva parte. E un dar, un har, e ceva al tău. Ai toate șansele să ai o viață extraordinară prin talentul tău.”, a punctat și Mihai Bobonete.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel