Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, o fetiță în vârstă de 12 ani, i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu prestația sa. 

Crețu Daria Ioana a avut un moment foarte apreciat de jurați la „Românii au Talent”. Ea a povestit că, pe lângă muzică, mai are o pasiune și anume, fotbalul. 

„Mă numesc Crețu Daria Ioana, am 12 ani și vin din județul Buzău. În această seară vă voi cânta. Mă aflu aici pentru a le arăta oamenilor ceea ce pot eu și mai ales abia aștept să văd jurații.", a spus Daria. 

Daria Crețu a povestit cum în timpul liber cântă la nunți împreună cu mama sa, experiența acesteia reflectându-se în momentul susținut pe scenă. 

„M-am întâlnit cu muzica datorită mamei mele care este solistă. Merg împreună cu mama mea la nunți. Am și eu un program, are și ea unul și facem cu schimbul.", a spus tânăra. 

Întrebată ce și-ar dori să facă pentru toată viața, ea a spus că nu poate renunța la muzică. 

„Aș alege să cânt pentru că este viața mea, este tot ce am mai scump.”, a spus Daria. 

 

Juriul a apreciat momentul 

Prestația vibrantă și energia contagioasă a tinerei concurente au captivat inimile juraților care au lăudat excepționala prestație. Daria a fost răsplătită cu patru voturi afirmative și astfel o vom putea vedea din nou în etapa următoare. 

„Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență. E un dar de la Dumnezeu ce ai tu acolo, e ceva special. Nu mă aștept ca un copil să cânte atât de bine, mai ales stilul ăsta muzical.”, a spus Andra.

„Daria ai o vocea foarte frumoasă pe care o stăpânești extrem de bine și tu ești o prezență foarte plăcută. Eu m-aș gândi foarte serios la o carieră în domeniul ăsta pentru că ai cam toate atuurile de care ai nevoie. Bravo!”, a spus Andi Moisescu.

„M-ai prins. Ai avut un cârlig. O să vezi acasă ceea ce spun, pentru că mă duce într-o  poveste personală toată treaba.”, a spus Bobonete.

„Lasă-te de fotbal, rămâi pe muzică.”, a spus Dragoș Bucur.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel