Usturoiul, leac pentru imunitate. Lidia Fecioru: „Crește imunitatea și ajută la regenerarea celulelor"

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară leacul pentru imunitate și pentru regenerarea celulelor.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară un leac simplu și miraculor, pe bază de usturoi, care ne poate întări imunitatea.

"Cu toții îl facem și ne și place. Este vorba despre usturoi, pe care îl putem face în tigaie sau la cuptor.


6 căței de usturoi, la două, chiar trei zile. Ideal de mâncat lângă orice alt fel de mâncare.

Se poate mânca și copt. Este un tratament foarte bun, mai ales împotriva paraziților și microbilor.


Este la fel de bun și copt în cuptor. Când este preparat în cuptor, mirosul dispare. Crește imunitatea și ajută la regenerarea celulelor", a spus Lidia Fecioru la Antena 3.


Leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului:


În urmă cu ceva timp, Lidia Fecioru dezvăluit la Antena 3 că un amestec simplu, poate să ne scape de mai multe probleme de sănătate. Ai nevoie de doar patru ingrediente.

 

”Leacul e foarte simplu pentru cei care au gălăgie în cap, amețeli și au un șuierat în urechi, pierderi de echilibru și împotriva îmbătrânirii creierului.

Rețeta e foarte simplă: se iau 100 de grame de usturoi pe care îl dăm prin mașina de tocat, punem într-un borcan, apoi punem vodka deasupra sau spirt/alcool 40 de grade, 50 grame de miere și 30 miligrame de tinctură de propolis de 20%. 

Toate le punem 10 zile la întuneric, într-un borcan, amestecate bine. Se iau câte 10 picături de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă. Se poate prelungi până la 3 luni, cu pauză. Sunt foarte bune pentru tot ce înseamnă vertijuri, amețeli. E o rețetă foarte simplă!” a spus Lidia pentru Antena 3. 

 
Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv

 

Lidia Fecioru a dezvăluit, în trecut, și cum se prepară băutura care te va ajuta să te bucuri de un somn liniștit, dar te va ajuta și cu pancreasul și sistemul de digestie.

“Se ia tinctură de propolis și se pun douăzeci de picături în jumătate de pahar de lapte. Se bea seara, înainte de culcare.

Este pentru a ne pune la punct pancreasul și tot ce înseamnă tractul digestiv.

De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihnă.

Dacă suportăm mai greu laptele, îl putem pune în orice ceai”, a spus Lidia Fecioru.

 

Tratament pentru diabet

 

De asemenea, bioenergoterapeutul a dezvăluit un amestec din îngrediente naturale, care poate ajuta in cazul trombozelor. Pentru acesta, aveți nevoie de cinci nuci pe care să le amestecați cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorţişoară şi puţină pudra de ghimbir.

“Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de ora înainte de masă, câte o lingură. Reţeta se ţine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel