Brigitte Sfăt l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă: Eu nu mai am bărbat. Florin nu mai există

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Brigitte Sfăt i-a interzis lui Florin Pastramă să mai calce în casa ei, după anunțul divorțului.

Brigitte și Florin Pastramă sunt cele două nume celebre care au continuat lista despărțirilor din showbiz, ce au loc în ultima vreme. Anunțul a fost dat chiar de femeie, care spune că s-a săturat de scandalurile provocate de actualul ei partener, ce i-au afectat destul de mult numele. Acum, aceasta vine cu o nouă serie de declarații, unde spune că a făcut extrem de multe compromisuri în această căsnicie, fapt pentru care vrea să încheie totul cât mai repede. 

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor 3 ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii. 

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care pur și simplu nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”,  a spus Brigitte pentru Antena Stars, potrivit fanatik.

Brigitte l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă

Vedeta pare destul de afectată de situația în care a ajuns cu Florin Pastramă și, spune ea, cel mai mult o deranjează faptul că oamenii o asociază cu diferitele scandaluri în care a fost implicată, de-a lungul timpului. În acest sens, Brigitte a luat o decizie radicală și îi interzice bărbatului să mai calce în casa ei.

„În perioada asta am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public s-a văzut altceva.

Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: ‘Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?’. 

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există”, a adăugat Brigitte.

Anunțul divorțului a fost făcut de Brigitte

Tot partenera lui Florin Pastramă este și cea care a făcut marele anunț despre divorț. Bruneta a declarat și cu acea ocazie faptul că s-a săturat de scandaluri și, drept urmare, își dorește să încheie cât mai repede orice legătură cu cel căruia i-a fost alături trei ani de zile.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, in exclusivitate pentru Click!.

Bruneta, agresată de Florin Pastramă

În anul 2020, vedeta ar fi fost agresată de Florin Pastramă, în plină stradă. Chiar dacă a recunoscut asta la vremea aceea, Brigitte nu a luat atitudine.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive", spunea Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.

Brigitte Pastramă, scandal URIAȘ cu o casă de modă, după ce ar fi vândut măști contrafăcuteGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 03 iun 2022, 12:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience