Lili Sandu, probleme cu poliția: "Am vrut și eu să fiu o divă. Acum ce fac?". Ce a pățit vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lili Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lili Sandu, Instagram

Lili Sandu a avut câteva peripeții cu un echipaj de poliție, când voia să meargă la un eveniment monden.

Lili Sandu a fost invitată în cadrul unui eveniment monden organizat în Capitală, alături de alte zeci de nume celebre. Vedeta le-a arătat fanilor săi pe rețelele de socializare rochia spectaculoasă pe care a îmbrăcat-o, dar și machiajul impecabil pe care și l-a făcut. Entuziasmată să pășească pe covorul roșu și să petreacă până la miezul nopții, vedeta a plecat însoțită de partenerul său spre locația evenimentului. Totuși, odată ajunși acolo, situația nu a fost extrem de roz. Cei doi au fost întâmpinați de un polițist, care le-a spus faptul că nu au voie să parcheze înăuntru, ci la câțiva kilometri distanță. Vedeta nu a fost deloc încântată de vestea primită, mai ales pentru că în picioare purta și tocuri.

"Nu putem să intrăm la eveniment? Cum adică nu putem să intrăm cu mașina eveniment. Unde parcăm, la vreo 2-3 kilometri? Deci nu mai e loc de parcare deloc, dar am văzut că ați lăsat câteva mașini care au intrat. Noi suntem tot de la organizare. Avem și recuzită. Măcar lăsați-ne să încercăm, să vedem dacă găsim., le-a povestit Lili Sandu fanilor ei în mediul online.

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Lili Sandu, deranjată de decizia organizatorilor

Lili Sandu a părut cu atât mai deranjată cu cât omul legii i-a spus faptul că organizatorii au luat această decizie, de a nu mai lăsa invitații să pătrundă în curtea locației. 

"Aaa...  Deci organizatorul v-a spus că nu mai sunt locuri. Bine, mulțumim frumos. Nu e o problemă.", a continuat vedeta pe instastory.

Nu se știe dacă vedeta a mai participat la eveniment

Un lucru care a dat de gândit fanilor este dacă vedeta a mai participat sau nu la evenimentul monden. La scurt timp după ce a filmat acea scenă cu poliția, Lili Sandu s-a dus cu iubitul ei la o shaormerie, de unde și-au cumpărat de mâncare. În același timp, vedeta și-a exprimat și regretul pentru că nu a mai putut defila pe covorul roșu și nu și-a mai etalat ținuta pe care s-a chinuit foarte mult să o aleagă. Totodată, la scurt timp, aceasta apărea deja acasă, în haine obișnuite, lângă copilul ei. 

"Băi și cât mi-am dorit să merg pe covorul roșu. Am vrut și eu să fiu o divă. Eu acum ce fac? Unde mă duc să defilez?", le-a povestit Lili Sandu fanilor din mediul online.

Lili Sandu, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu iubitul ei

Liviu Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu de 7 ani și au împreună un băiețel. Întrebarea care mai stă acum pe buzele tuturor este de ce cei doi nu au pășit încă în fața stării civile. Lili Sandu s-a decis astfel să pună capăt speculațiilor și să spună adevăratul motiv pentru care nu face asta.

„În momentul în care eu am rămas însărcinată, a fost și pandemia, au fost și foarte multe restricții, nu se știa care, ce și cum. Am lăsat-o așa pentru că nu suntem înnebuniți după actul acela. E mai mult o formalitate în fața prietenilor, a părinților. Va fi o petrecere de cununie. Sunt un alt gen, nu mă văd neapărat mireasă. Dacă m-aș mărita mi-ar plăcea să am așa o rochie foarte vaporoasă, luată de la un designer de la noi, cu picioarele pe pământ. Ceva foarte minimalist, foarte simplu. Nu sunt genul care se visează prințesă. Nu că ar fi ceva rău! Mi-ai fi dorit să pot, dar nu sunt așa!”, a declarat Lili Sandu, conform click.ro.

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut. Dr. Cristian Andrei, reacție dură: "Nu toate mamele pățesc așa ceva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel