Unde va petrece Mihai Trăistariu Paștele și ce preparat nu-i lipsește niciodată de pe masă: „Așa se întâmplă dintotdeauna”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Mihai Trăistariu
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum își va petrece Paștele în acest an, dar și ce preparat nu-i lipsește niciodată de pe masă.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Se bucură de un real succes pe plan muzical, dar adună câștiguri uriașe și din afacerea pe care o are în domeniul imobiliar. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spactacola, artistul ne-a dezvăluit că anul acesta va munci de Paște, însă nu se plânge din acest punct de vedere.

Ce va face Mihai Trăistariu de Paște

Pe 4 mai, Mihai Trăistariu va susține un concert la Predeal, unde va cânta piese vechi ale trupei Valahia, printre care „La mare, la soare”, „Banana” și „Banii și fetele”. Pe 5 mai, va fi prezent la două resorturi din Sinaia, unde la va cânta turiștilor cazați acolo de Paște, iar sâmbătă noapte, artistul va participa la slujba de Înviere într-o biserică din Sinaia pentru a lua lumină.

„De sărbători, că e Paște, Crăciun sau Revelion, noi artiștii suntem pe scenă. Așa se întâmplă dintotdeauna și așa e și anul ăsta. Pe 4 mai cânt la Predeal, e un concert de tip Nostalgia, cu piese vechi. O să cânt piesele trupei Valahia, în care m-am lansat eu: «La mare, la soare», «Banana» și «Banii și fetele», hiturile noastre care au ajuns numărul 1 la radio și peste tot în discoteci. Pe 5 mai o să cânt la Sinaia, la două resorturi, la masa de prânz a turiștilor care sunt cazați acolo de Paște. De sărbători întotdeauna fac asta, dar sâmbătă seara o să merg la Înviere în Sinaia, la o biserică. Am mai fost acolo, se adună foarte multă lume și e foarte frumos. O să iau lumină și aduc lumina în hotel. Deci respect tradițiile principale. După Înviere, ciocnesc un ou cu managera și șoferul nostru și ne culcăm”, a spus  Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Ce planuri are Mirela Vaida de Paște. Prezentatoarea TV nu va petrece sărbătorile în România: „Anul acesta voi sărbători un pic atipic”

Ce preparat nu-i lipsește de pe masa de Paște în niciun an

Fiind vegetarian, artistul nu va consuma carne. El recunoaște însă că ouăle nu-i lipsesc niciodată de pe masa de Paște. Deși nu se agită prea tare cu mâncarea, dorește să consume alimente sănătoase și a menționat că recent și-a achiziționat un aparat de fitness pentru a se menține în formă.

„Nu mănânc miel. Sunt vegetarian, deci încerc să sar peste. Mănânc salate, mă descurc. Ca să respect puțin tradiția mănânc ou în ziua de Paște. Nu sunt foarte religios sau foarte bisericos, doar așa la modul normal, la modul obișnuit, deci mai mult de atât nu fac. În copilărie făceam exact același lucru, mergeam la Înviere și aduceam lumină acasă. Atunci nu eram vegetarian, mâncam de toate, ce găteau părinții și cam atât. Nu eram prea religios, nu mergeam să mă împărtășesc sau să mă spovedesc. Nici părinții nu au fost așa și nici pe noi nu ne-au îndoctrinat. Mă bucur de acest lucru, că am avut libertate și că pot să-mi aleg să-mi trăiesc viața așa cum vreau.

De Paște o să mănânc doar ouă. Dacă se fac cozonaci sau pască, atunci mănânc. Carne mai puțin, mănânc tot ce ține de vegetal. Acum vreo patru ani am vopsit ouă. Am o filmare, am pus-o și pe YouTube. Ouăle nu-mi lipsesc niciodată de pe masa de Paște, restul pot lipsi. Nu duc lipsă de nimic altceva, carne nu mănânc, deci nu mă agit prea tare cu mâncatul, mai ales că acum mi-am luat un aparat de fitness pe care l-am pus pe balcon. Am început să fac sport acasă, îmi e lene să mă mai duc la sală și lucrez în casă. Vreau să mă mențin și mai slab, că mă îngrășasem, deci nu mă agit atât de tare cu mâncarea, doar că vreau să mănânc sănătos. Puțin și sănătos!”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel