Unde se va filma noul sezon America Express: „Nu e mai sigur, din contră”. Ce vedete sunt deja pe lista producătorilor

Data actualizării: | Data publicării:
Mona Segall, captură video Youtube
Descriere foto: Mona Segall, captură video Youtube

Producătorii emisiunii America Express au dezvăluit detalii importante din culisele show-ului. 

Mona Segall și Robert Lionte, producătorii America Express, au fost invitați în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, unde au dezvăluit extrem de multe informații  neștiute din spatele camerelor de filmat al uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară. Printre cele mai mari curiozități care stă pe buzele tuturor este unde se va filma noul sezon. Cei doi au dezvăluit faptul că tot în America vor rămâne, însă zonele pot fi chiar mai periculoase decât au fost în sezonul acesta.

„Următorul sezon va fi tot America Express. Sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina. S-ar putea să se mai schimbe, dar cam astea ar fi.

Nu se va filma niciodată în Africa, pentru că ne-ar fi imposibil să acoperim orele de filmare. Sunt multe locuri în care nu există şosele, se pune problema cum ajungi dintr-o parte în alta. ar fi prea complicat.”, au dezvăluit Mona Segall și Robert Lionte în cadrul podcastului. 

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concurenți în noul sezon America Express! „Îi vom cam bate pe toți”

Ce spune despre câștigătorul acestui sezon

Cât despre câștigătorul sezonului actual, producătoarea spune că la mijloc sunt niște contracte extrem de puternice, care să nu le permită celor din echipă sau concurenților să dezvăluie vreo informație. Cu toate acestea, Mona Segall este conștientă de faptul că lucrurile s-au mai aflat, de-a lungul timpului. 

„Tot cast-ul semnează niște contracte și echipa de asemenea, sperăm să nu se afle până la sfârșit, deși există tot felul de site-uri care încearcă să saboteze aceste lucru.

Nu știm de ce, cui folosește și pentru ce. De cele mai multe ori sunt fake news-uri, uneori le nimeresc. Depinde de cei care se uită dacă cred. Nici mama nu știe cine a câștigat”, a explicat Mona Segall.

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express. Reacția neașteptată a soției artistului: „Mi se pare ciudat că...”

Cum se realizează castingul

Înainte de a fi aleși să participe la aventura vieții lor, echipa de producție stă la discuții amănunțite cu cuplul de vedete, pentru a vedea dacă sunt potriviți formatului.

„Cei care fac casting-ul se întâlnesc cu fiecare dintre aceste echipe, stau de vorbă întregi. De mai multe ori se întâlnesc și cu diverse variante de perechi pentru fiecare vedetă în parte și stau de vorbă mai mult timp, la mese, beau cafele, până încep să simtă oamenii chimia.

De când ne întoarcem până când plecăm suntem într-un casting continuu. Formula finală o știm cu 2 luni înainte, dar sunt perechi care se mai schimbă pe moment”, a spus producătoarea de la Antena 1.

Cât despre vedeta pe care și-ar dori-o cu orice preț să participe la competiție, Mona Segall spune că Delia se află în topul listei. Totuși, posibilitatea ca artista să accepte este încă destul de mică. 

„Delia cu soțul sau cu sora… și cu mama. Până la urmă, Delia cu oricine. E foarte greu pentru un artist ca Delia să plece două luni și se întâmplă că noi nu știm exact perioada în care mergem de la an la an ca să-i spunem înainte”, a dezvăluit Mona Segall.

VEZI și: Condiția pe care a pus-o Delia pentru a participa la America Express: „Vreau să merg, dar e foarte important...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel