Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express. Reacția neașteptată a soției artistului: „Mi se pare ciudat că...”

Data publicării:

Andreea Bălan și Jean Gavril și-au surprins fanii printr-un moment neașteptat la America Express.

America Express este competiția care pune în fiecare ediție la încercare abilitățile psihice și fizice ale concurenților. Tocmai din această cauză, uneori probele depășesc așteptările vedetelor, care nu s-ar fi gândit niciodată că ar putea trece prin asemenea situații neprevăzute. Una dintre provocările cele mai mari pe care vedetele le-au întâmpinat în acest sezon a fost în momentul în care acestea au trebuit să facă schimb de coechipieri. Noile echipe, formate la întâmplare de către producători, au fost nevoite să organizeze o nuntă reală, de la început, până la final, ei fiind personajele principale, adică mirii. Andreea Bălan a făcut echipă cu Jean Gavril și, spre surprinderea tuturor, în momentul în care aceștia au ajuns în fața stării civile, s-au sărutat pe buze, dansatorul uitând de soția pe care a lăsat-o acasă.

„Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: «Dacă și când te mai măriți?» Și uitați cum m-am căsătorit în Columbia, în America Express, cu Jean Gavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă și noi am fost cei mai frumoși și happy (n.r. fericiți) miri”, a spus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre viața sentimentală: „Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită”

 

Cum a reacționat soția lui Jean Gavril

Chiar dacă fanii s-au îngrijorat pentru căsnicia și pentru soția lui Jean Gavril, femeia a avut o reacție neașteptată în mediul online. Aceasta spune că nu a fost deloc deranjată de acest gest, ci de alte lucruri pe care le-a lămurit ulterior cu soțul ei. 

„Pentru asta v-ați isterizat mă toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț, spre binele lui.

Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii mă, deci un pupat pe gură, aparent, este «O, nu! E grav, e grav!» Ce aveți mă?”, a spus Bianca, soția lui Jean Gavril, în mediul online.

VEZI și: A lăsat să i se vadă tot! Andreea Bălan, înfășurată într-un prosop de baie, fără lenjerie intimă

Andreea Bălan l-a invitat pe Jean Gavril să filmeze un videoclip împreună

Mai mult, după câteva luni de la terminarea competiției America Express, se pare că frumoasa blondină i-ar fi trimis o invitație directă lui Jean Gavril de a fi partenerul său din cel mai nou videoclip. Chiar dacă inițial, acesta a văzut-o ca pe o oportunitate uriașă, bărbatul a refuzat în final. 

„După filmările de la America Express m-a rugat să facem un videoclip împreună. Știți că eu am fost la Dancing on Ice, patinam bine, știam să patinez frumos, am făcut frumos, am câștigat. M-a rugat să facem un videoclip împreună. Avea o idee să mergem la un lac înghețat prin Austria, să stau cu ea într-o cabană, să filmăm, să fim așa. Și întrebarea mea a fost dacă are cine să filmeze și tot ce trebuie”, povestește Jean, potrivit ciao

„Da, am tot ce trebuie, tu trebuie să vii. Piesa se numește Suflete pereche și vrem să dansăm și să patinăm pe un lac înghețat”, i-ar fi răspuns Andreea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel