Georgiana Lobonț a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă: „Am trăit coșmarul vieții mele”

Data publicării:
Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Georgiana Lobonț, Instagram

Georgiana Lobonț a trecut printr-o mare cumpănă, când o afecțiune era gata să-i pună capăt carierei. 

Georgiana Lobonț  a trecut printr-un adevărat coșmar în urmă cu aproximativ trei ani. Artista a avut probleme serioase cu vocea, iar dacă tratamentul nu era descoperit la timp, lucrurile se puteau agrava, iar cariera acesteia putea fi întreruptă. Norocul vedetei a fost să dea peste un medic foarte bun, care a știut exact ce diagnostic să-i pună. Chiar dacă recunoaște faptul că a fost extrem de speriată de ce se putea întâmpla, artista a încercat să se mențină cât mai tare pe poziții. În urma tratamentului, Georgiana Lobonț a fost uimită să audă cum îi sună acum vocea, moment în care a și izbucnit în lacrimi.

„Am trăit coșmarul vieții mele. Răgușeam și nu știam de ce. În noiembrie 2019, m-am dus la un control de rutină. Nu știa nimeni din jur, decât eu și Rareș (soțul artistei – n.r.). Nu știam ce am și mă gândeam la ce e mai rău, pentru că nu era normal ce mi se întâmplă.

Am auzit de un doctor foarte bun din Franța și am fost să vedem ce am. La control mi-a găsit un polip destul de mare pe coarda stângă. Aveam corzile vocale foarte iritate.

Am primit un tratament și mi s-a zis că de polip nu scap decât cu operație. Eram foarte speriată, dar am încercat să fiu tare psihic. După operație, m-a pus domnul doctor să cânt și am plâns. Vocea mea era mult mai curată”, a povestit Georgiana Lobonț la Etno TV, potrivit cancan.

Georgiana Lobonț a trăit un MIRACOL după ce s-a rugat la Mănăstirea Nicula

 Aceasta nu este singura dramă pe care artista a trăit-o. În urmă cu mai mult timp, medicii i-au spus Georgianei faptul că nu va putea da naștere niciunui copil. Vedeta nu a vrut nicicum să accepte asta, dorindu-și cu orice preț să întemeieze o familie completă cu partenerul ei de viață. Bucuria a venit însă după ce artista s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Mănăstirea Nicula, pentru că ulterior a născut doi copii.


„Pentru mine a fost foarte dureros și m-am speriat. Aveam 23 de ani, m-am căsătorit cu Rareș la 21 de ani și ne doream foarte mult să închegăm familia asta a noastră, să devină mai mare și să vină un copil în viața noastră. Poate că eram și stresată, nu știu ce am avut. Medicii mi-au găsit prolactina crescută și mi-au dat un tratament. Într-adevăr,  am ținut tratamentul acesta o lună de zile, dar în acea perioadă, când am aflat, a fost șocant. Eram foarte tânără.  M-am rugat foarte mult. Am fost la Mănăstirea Nicula, unde încercăm să mergem de multe ori, pentru că este un loc cu o încărcătură unică.  Nu am cum să îți descriu treaba asta.  Acolo este părintele Calinic, care ne-a botezat nouă copiii și  ne-a cununat. Este și duhovnicul nostru”, a declarat Georgiana Lobonț, în emisiunea de la PRO TV. 

„Medicii au spus că nu voi putea face copii”

Artista avea în familie cazul unei mătuși care s-a confruntat cu infertilitatea, astfel că veștile medicilor au îngrijorat-o.

„Am o mătușă care nu a putut avea copii și mă gândeam că poate se moștenește, poate e ceva genetic. Aveam tot felul de gânduri. Dar m-am rugat foarte mult și până la urmă s-a întâmplat”, a mai spus ea.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, ajunsă la capătul puterilor: ”Nu există cava mai crunt. A fost oribil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel