Georgiana Lobonț a trăit un MIRACOL după ce s-a rugat la Mănăstirea Nicula: „Medicii mi-au spus că nu o să pot să fac copii”

Data publicării:
Georgiana Lobonț, captură video PRO TV
Descriere foto: Georgiana Lobonț, captură video PRO TV

Georgiana Lobonț și-a păstrat speranța, deși medicii i-au spus că nu va putea deveni mamă. 

Medicii i-au spus că nu va putea avea copii. Și-a pus speranța în Dumnezeu și după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Mănăstirea Nicula, Georgiana Lobonț a născut doi copii.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, Georgiana Lobonț a vorbit despre minunile trăite după ce s-a rugat la Mănăstirea Nicula.


„Pentru mine a fost foarte dureros și m-am speriat. Aveam 23 de ani, m-am căsătorit cu Rareș la 21 de ani și ne doream foarte mult să închegăm familia asta a noastră, să devină mai mare și să vină un copil în viața noastră.
Poate că eram și stresată, nu știu ce am avut. Medicii mi-au găsit prolactina crescută și mi-au dat un tratament. Într-adevăr,  am ținut tratamentul acesta o lună de zile, dar în acea perioadă, când am aflat, a fost șocant. Eram foarte tânără.  M-am rugat foarte mult. Am fost la Mănăstirea Nicula, unde încercăm să mergem de multe ori, pentru că este un loc cu o încărcătură unică.  Nu am cum să îți descriu treaba asta.  Acolo este părintele Calinic, care ne-a botezat nouă copiii și  ne-a cununat. Este și duhovnicul nostru”, a declarat Georgiana Lobonț, în emisiunea de la PRO TV. 

 
Medicii au spus că nu voi putea face copii

Artista avea în familie cazul unei mătuși care s-a confruntat cu infertilitatea, astfel că veștile medicilor au îngrijorat-o.

„Am o mătușă care nu a putut avea copii și mă gândeam că poate se moștenește, poate e ceva genetic. Aveam tot felul de gânduri. Dar m-am rugat foarte mult și până la urmă s-a întâmplat”, a mai spus ea.

A aflat de sarcină înainte de ziua ei de naștere


„Am aflat chiar înainte de ziua mea. Pe 6 aprilie am avut un concert și înainte să plec de acasă m-am simțit ciudat, mi-am făcut un test de sarcină și au apărut două liniuțe", a mărturisit ea.   

 

Cătălin Măruță spune totul despre podcast: Nu avem întotdeauna succes. Există și emisiuni care nu funcționează

Mihai Trăistariu, copleșit de datorii, din cauza facturilor uriașe: M-a îngrozit. Am adus bani din bancăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel