Un bărbat și-a înscenat moartea, după care s-a afișat la propria înmormântare într-un elicopter. Lecția pe care și-a dorit să le-o dat apropiaților

Un bărbat și-a înscenat moartea, după care și-a făcut apariția cu un elicopter/captură foto uniland.com
Descriere foto: Un bărbat și-a înscenat moartea, după care și-a făcut apariția cu un elicopter/captură foto uniland.com

Un bărbat a șocat pe toată lumea după ce s-a afișat la propria înmormântare, după ce toată lumea credea că este mort.

Un bărbat a devenit viral, după ce a pus în practică o farsă uriașă, pentru rudelor sale, dar și pentru toți cei care l-au cunoscut, dorindu-și să le dea tuturor o lecție de viață. Foarte mulți oameni s-au gândit, cel mai probabil, la momentul în care vor dispărea de pe lume, la înmormântare, dar și la suferința pe care o vor lăsa în urmă, însă acest bărbat nu mai trebuie să reflecte asupra acestor întrebări, întrucât a văzut cu ochii lui cum stau lucrurile, potrivit presei internaționale.

David Baerton, în vârstă de 45 de ani, nu a pus singur planul la punct, ci alături de soția și copiii săi, reușind astfel să-și însceneze propria moarte pentru întreaga familie, fiind organizată chiar și înmormântarea. Pentru a afla cât mai multă lume de aceste funerarii, bărbatul a apelat la ajutorul unuia dintre copiii săi, care a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, unde le-a spus oamenilor ce-l urmăresc că tatăl său, care urma să devină bunic și care era destul de tânăr, s-a stins din viață.

„Odihnește-te în pace, tati. Nu voi înceta niciodată să mă gândesc la tine. De ce este viața atât de nedreaptă? De ce tu? Urma să fii bunic și mai aveai toată viața înainte. Te iubesc! Noi te iubim! Nu te vom uita niciodată.”, a scris unul dintre copiii acestuia în mediul online.

Membrii familiei, prietenii și toți cei care l-au cunoscut au venit cu toții la înmormântare, pentru a-l plânge pe regretatul bărbat și pentru a-și prezenta omagiile.

Citește și: A primit un diagnostic crunt, la scurt timp după ce a mers la plajă. Ce a descoperit femeia: „Un costum de baie mi-a salvat viața”

Lecția pe care a dorit acesta să le-o dea celor dragi

Cu toate acestea, în momentul cel mai trist, când bărbatul era condus către cimitir, Baerton și-a făcut o intrare destul de spectaculoasă, când s-a afișat la propria înmormântare într-un elicopter.

Acesta a coborât din aer cu o întreagă echipă de filmare și i-a salutat pe toți cei de acolo cu: "noroc tuturor, bine ați venit la înmormântarea mea".

O înregistrare video îi arată pe cei dragi cum se grăbesc să-l îmbrățișeze pe Baerton, când își dau seama că el era cel care a coborât din elicopter. Dar, totodată, o mare întrebare rămâne aici, și anume de ce ar alege cineva să facă o astfel de cascadorie nebună și posibil supărătoare pentru ceilalți.

În acest sens, bărbatul a explicat că a vrut să reamintească oamenilor că timpul este prețios și că trebuie să-i prețuim pe cei dragi, cât timp sunt alături de noi. El le-a explicat apropiaților cum s-a simțit exclus în ultima perioadă, dorindu-și astfel să le arate celor din jurul său cât este de firavă viață și că trebuie să profităm de ea la momentul potrivit.

El a spus: "Ceea ce văd în familia mea mă doare adesea, nu sunt niciodată invitat la nimic. Nimeni nu mă vede. Ne-am îndepărtat cu toții. M-am simțit neapreciat. De aceea, am vrut să le dau o lecție de viață și să le arăt că nu trebuie să aștepți până când cineva moare ca să te întâlnești cu el."

VEZI și: Numerologul Anatol Basarab, previziuni pentru finalul anului 2023: „Lumea este guvernată de ceva nevăzut, ceva ascuns"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 16 iun 2023, 10:13 | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience