Numerologul Anatol Basarab, previziuni pentru finalul anului 2023: „Lumea este guvernată de ceva nevăzut, ceva ascuns"

Data publicării:
Anatol Basarab, captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Anatol Basarab, captură video Youtube/ theXclusive

Numerologul Anatol Basarab a făcut mai multe previziuni, cu privire la ce se va întâmpla cu omenirea în următorii ani.

Numerologul Anatol Basarab a fost invitat în cadrul emisiunii "În oglindă" cu Mihai Ghiță, unde a făcut o serie de previziuni cu privire la lucrurile care îi așteaptă pe oameni până la finalul acestui an, dar și în 2024. Așadar, trebuie să ne așteptăm ca anumite lucruri să se mai întâmple în 2023, lucruri pe care nu le vom înțelege însă în profunzimea lor, întrucât vor fi ținute ascunse de ochii lumii, spune acesta. La urechile oamenilor vor ajunge doar informațiile menite să fie publice, nu tot adevărul. 

"Când interpretăm anul 2023, el este nu doar pentru români, ci pentru toți acei oameni, acele state și tradiții care urmăresc calendarul respectiv, 2023. În unele tradiții, de exemplu la chinezi, ei trăiesc în 7000 și ceva. Ei urmează un alt calendar și la timpul schimbării calendarelor ei nu au vrut să-l schimbe.(...) Când spunem 2023, suma lui totală va fi egală cu șapte. Dacă este egală cu șapte, atunci pe 7 îl traducem simplu din cifră în simbol, din simbol în cuvinte, adică este taină, adică în ascuns, adică este anul bătăliilor organizațiilor secrete. Adică ce se întâmplă nu o să înțelegeți pentru că este ascuns.

Este propagandă, o să vă dea niște filme, ce trebuie să vedeți și ce păreri trebuie să vă creați.(...) Ce trebuie să știți și nu trebuie să știți.(...) Lumea în 2023 este guvernată de ceva nevăzut, ceva ascuns", a explicat el, în emisiunea lui Mihai Ghiță, potrivit wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Fiecare destin este guvernat de o cifră

Fiecare destin, om, este guvernat de o cifră, spune acesta. Atunci când identificăm acest cod, vom ști, cu siguranță, ce cale va avea acesta în viață și ce lucruri imprevizibile îl așteaptă pe drum.

"Există destin care ascunde în spate o formulă, prin urmare o cifră. Nu există cifra și apoi destinul. Există o anumită destinație, predestinație care reprezintă un set de capacități, abilități, trasee, obstacole care sunt codificate în niște cifre.

Dacă știm să decodificăm acele cifre, știm care este drumul omului respectiv. Ori știm când este pe drumul lui și când se află pe drumuri străine", a mai spus el.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare despre omenire. Ce se va întâmpla în următorii 10-12 ani: „Situația este scăpată de sub control”

Cu ce noutăți vine anul 2024

Nu în ultimul rând, numerologul a dezvăluit și cu ce provocări și schimbări vine anul 2024, care este guvernat de cifra 8. Așadar, conflictele externe pentru putere nu se vor încheia, motiv pentru care trebuie să ne așteptăm că „învingătorul” să fie decis.

"Anul 2024 va fi un an, pentru noi, ori prenatal ori premoarte. Este anul care va aduce optul, iar optul însemnă un cerc mai mare și unul mai mic, adică o serie întreagă de țări mai mari la număr care reprezintă turma și o serie întreagă de țări mai mici la număr care reprezintă elita.

În cerul mare se va bate lumea sau diferite țări, inclusiv cu diferite sisteme din anul acesta. Se vor bate pentru ce? Cine să iasă din turmă și să conducă cu restul țărilor din cercul de sus", a mai precizat el, în cadrul emisiunii.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre un mare război și soarta sistemului bancar: „Intrăm într-un an karmic, când lucrurile trebuie să se balanseze”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel