Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja, înainte să moară. Și-a prezis moartea: „Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că...”

Data publicării:
Rudel Obreja, captură video Youtube
Descriere foto: Rudel Obreja, captură video Youtube

Văduva lui Rudel Obreja a dezvăluit cum au arătat ultimele clipe din viața acestuia. 

Rudel Obreja s-a stins din viață pe 12 martie, după o luptă grea cu o boală cruntă, cancerul. Fostul președinte al Federației Române de Box a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat în dosarul „Gala Bute” și, chiar dacă a sperat până în ultima clipă că va fi eliberat pentru a se putea recupera în cele mai optime condiții, acesta a pierdut lupta cu viața. Acum, văduva lui, Antonia Obreja, dezvăluie care au fost ultimele sale cuvinte, rostite înainte să părăsească această lume. 

„A plecat împăcat cu toată lumea. Nu mai purta nimănui niciun fel de pică. Ba chiar mi-a spus că își dorește ca Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi! ”I-am iertat pe toți”, așa mi-a zis!”, a declarat Antonia Obreja, pentru Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Rudel Obreja a murit. Liga Profesionistă de Box a făcut anunțul: „Drum lin printre stele!”

Rudel Obreja și-a presimțit sfârșitul

Mai mult, văduva acestuia spune că Rudel Obreja a simțit faptul că trăiește ultimele clipe din viață. Bărbatul,  care s-a confruntat mai mult timp cu cancerul, a sperat până în ultima clipă că-l va învinge, însă se pare că boala a fost mult prea avansată, iar diagnosticul teribil nu a mai putut fi combătut în niciun fel. 

„Și-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. ”Eu astăzi voi pleca!” . Și așa a și fost!”, susține femeia. 

Văduva sportivului nu și-a dorit să povestească mai multe detalii despre cea mai neagră perioadă din viața soțului ei, dorindu-și ca toată lumea să-și amintească de el așa cum arăta în perioada sa de glorie. 

„Nu vreau acum să spun nimic mai mult! Ce-a fost a fost!”, a conchis văduva fostului mare sportiv de performanță.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni despre soarta Elenei Udrea, după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare: „Intră într-un an karmic. Nu mai are loc de întors”

Rudel Obreja a sperat până în ultima clipă în prescrierea faptelor

Anul trecut, de pe patul de spital, Rudel Obreja susținea faptul că a ajuns în spatele gratiilor pe nedrept și spera că va fi eliberat de acolo, pentru a putea beneficia și de cele mai bune tratamente, în lupta cu cancerul.

„Am nevoie de tratament in condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:
– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;
– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi și noapte
– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! VREAU SĂ TRĂIESC”, scria Rudel Obreja pe Facebook, anul trecut.

Elena Udrea, mesaj după moartea fostului sportiv

Elena Udrea nu a putut să ocolească acest subiect și a scris un mesaj destul de controversat pe rețelele de socializare, unde acuză autoritățile de moartea acestuia. Boala a fost declanșată în urma unui șoc, anume cel al condamnării la închisoare, iar când primele simptome au apărut, Rudel Obreja nu a avut posibilitatea de a se tratat corespunzător, spune blondina. 

„Fără îndoială că boală lui s-a declanșat din cauza hărțuirii, timp de 8 ani, în dosarul “Gala Bute”. A fost arestat de trei ori în acest timp ca și mine, ultima dată pe 7 aprilie anul trecut. Reîncarcerarea a fost un șoc pentru el. Nu se aștepta că decizia CCR să nu fie respectată. A intrat în pușcărie sănătos, însă epuizat sufletește de atâta nedreptate. Suferința pentru copiii mici și soția care-l așteptau acasă, așa cum povestește cel cu care a fost închis de fiecare dată, a pricinuit declanșarea acestei boli crunte. După o luna a început să se simtă rău, însă doctorul de la Jilava nu l-a luat în serios și încă două luni a fost ținut în penitenciar cu diagnostice și tratamente greșite.

După patru luni, în sfârșit au acceptat să îl trimită la spitalul Fundeni, unde i s-a descoperit un cancer la pancreas. Din păcate era prea târziu, boala fiind în faza terminală. Datorită presiunii mediatice, a fost eliberat, fără a i se permite, inițial, să părăsească țară pentru a putea primi tratamentul adecvat. Dacă pe 7 aprilie decizia CCR ar fi fost respectată, Rudel Obreja ar fi fost în libertate. Chiar dacă boală s-ar fi declanșat, cred cu tărie că ar fi avut șansa să o descopere la timp și să înceapă imediat tratamentul oncologic.”, este o parte din textul scris de Elena Udrea pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel