Rudel Obreja a murit. Liga Profesionistă de Box a făcut anunțul: „Drum lin printre stele!”

Data publicării:
Rudel Obreja, captură video Youtube
Descriere foto: Rudel Obreja, captură video Youtube

Rudel Obreja s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani.

Vești triste vin astăzi din lumea sportului. Rudel Obreja s-a stins din viață, iar anunțul a fost făcut chiar de Liga Profesionistă de Box care și-a exprimat regretele cu privire la pierderea unui profesionist, dar și a unui prieten drag, pe rețelele de socializare.

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a anunțat Liga Profesionistă de Box, pe rețelele de socializare. 

 

Rudel Obreja suferea de un diagnostic cumplit

Rudel Obreja a fost diagnosticat cu cancer, iar anul trecut declara chiar de pe patul de spital faptul că are nevoie de condiții medicale umane, pentru a se putea face bine. Acesta cerea pe atunci să i se întrerupă pedeapsa pe care o avea de executat, pentru a putea să-și salveze viața și să reușească, astfel, să învingă cancerul. El fusese încarcerat, după ce a fost găsit vinovat în dosarul „Gala Bute”, primind o condamnare de 5 ani de închisoare. 

„Am nevoie de tratament in condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:
– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;
– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi și noapte
– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! VREAU SĂ TRĂIESC”, scria Rudel Obreja pe Facebook, anul trecut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel