„Tzăndărică” - Film despre viața lui Ovidiu Lipan Țăndărică: „Va fi un film care să poată fi prezentat la Cannes”

Data publicării:

Bobby Păunescu și Ovidiu Lipan Țăndărică își dau mâna într-un proiect artistic inedit. Cei doi au înființat o casă de producție și pregătesc un film despre viața renumitului toboșar. 

Bobby Păunescu și Ovidiu Lipan Țăndărică își fac o casă de producție cinamatografică - “Tzăndărică Păunescu”, iar primul proiect pe care îl vor realiza ca fi un lungmetraj despre viața lui Ovidiu Lipan Țăndărică - “Tzăndărică”. Filmul va urmări povestea vieții renumitului toboșar, de la perioada copilăriei, la  fenomenul Formațiilor Pheonix și Rosu și Negru. 

 Ovidiul Lipan Țăndărică va interpreta propriul rol - Țăndărică la maturitate


„Va fi interpretată viața mea. Este un film de lungmetraj, un film care reprezintă viața unui copil. El este toboșar într-o perioadă de Flower Power, anii ’60-’70 România cu cortina de fier, cu regimul comunist și cum a fost înțeles acest curent Flower Power în partea de Est a Europei.
Este vorba despre acest copil care face performanță și între timp ajunge să plece. Cu securitatea, cu paradele, cu libertatea Flower Power- Peace, no war”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică, pentru FANATIK.

VEZI ȘI: Ovidiu Lipan Țăndărică, secretul „tinereții fără bătrânețe”: „Dacă dispar acestea, ești un om pierdut” / EXCLUSIV

Pelicula va urmări ascensiunea artistică a unui copil pasionat de muzică


„Vor fi copii care vor juca viața mea de când aveam 8 ani, 10 ani, 12 ani, 14, 16 și 18 ani. Eu voi avea un rol foarte mic. Va fi un exponent la tot ce înseamnă curentul Flower Power, libertatea occidentală și hippie și cum s-a trăit și a fost înțeles prin prisma unui artist care a vrut să devină cunoscut. Asta a și făcut, performanță. Plecarea lui din țară și întoarcerea și cu momente importante din acea perioadă.

Vom avea actori tineri, vrem să dăm șansă generației tinere de actori. Este un film care să documenteze într-un mod artistic acea perioadă. Se lucrează la scenografie, la tot ce înseamnă actori, la toate perioadele. Nu va fi ușor. Este un proiect care se va întinde pe o perioadă lungă. Va trebui să facem performanță. Va fi un film care să poată fi prezentat la Cannes”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel