Tudor Gheorghe, master chef în bucătărie: „Gătesc ciorbe de toate felurile. Prepar în jur de 300 de sarmale”

Data publicării:
Tudor Gheorghe, captură Video YouTube
Descriere foto: Tudor Gheorghe, captură Video YouTube

Tudor Gheorghe este un gospodar desăvârșit. La 77 de ani, artistul se laudă cu performanțe în bucătărie. 

Tudor Gheorghe a fost invitatul lui Mihai Bobonete, în cadrul podcast-ului „Da Bravo”, unde a vorbit despre o parte mai puțin cunoscută a vieții sale. Marele artist este un pasionat al gastronomiei și un gospodar desăvârșit. Gătește, pune murături și își impresionează nepoții cu preparatele sale. 


„Gătesc ciorbe de toate felurile. Nepotul meu adoră ciorba de legume. Ciorbele le acresc cu aguridă, cu corcodușe. Prepar în jur de 300 de sarmale, le fac într-o zi! Le fac micuțe, nu sunt prea oltenești. Bunicul meu le lega cu ață, de exemplu. Varza o pun. Îmi place s-o pritocesc, la butoi. Sarmalele încep să se facă din clipa în care pui varza. Trebuie să fie și varza într-un anume fel. Varza te ajută și la mahmureală”, a povestit Tudor Gheorghe în cadrul podcast-ului.

 


Motivul pentru care nu cântă la nunți

Tudor Gheorghe nu cântă la nunți sau la evenimente de genul „zilele orașului”. În schimb, el spune că își respectă publicul prin respectul pe care îl poartă artei sale, prin modul în care se prezentă pe scenă și prin atmosfera pe care o crrează la spectacolele sale. 

„Nu am cântat la zilele orașului, la bere, la nunți, ci doar pe scenă, reflectoare, eu îmbrăcat frumos, tu dai banul, iar eu te respect prin arta mea”, a mai spus artistul.

 

Cum se menține în formă artistul

Tudor Gheorghe a dezvăluit care este secretul stării sale de bine. Artistul de 76 de ani are mare grijă de sănătatea sa.

Tudor Gheorghe spune că munca și seriozitatea sunt cele mai bune „medicamente” pentru sănătate. Pe lângă asta, artistul merge de două ori pe an la Techirghiol, unde face împachetări cu nămol și mai multe tratamente balneo. 

„Rețetă? Nu cred că am așa ceva! Însă, prefer să pun accentul pe muncă și seriozitate. Și mai există încă un amănunt., o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea. Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol!”, a declarat cântărețul pentru playtech.ro.

Tudor Gheorghe: Trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru un spectacol serios

Mai mult, artistul spune că grija pentru sănătate este obligatorie pentru meseria de artist, în condițiile în care trebuie să ai energia necesară pentru a susține spectacole. 

„Un actor care se respectă, își respectă nu doar meseria, ci și condiția fizică personală. Trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru un spectacol serios. Eu mă consider un om serios, nu o vedetă. Ca atare, nu-mi permit să leșin după două melodii, pe scenă, ca să zic așa! Nu mă pot fâțâi câteva minute și apoi sala să realizeze că nu pot cânta așa cum o fac de obicei!”, a mărturisit artistul.

 

 

Tudor Gheorghe, „mesaj Dumnezeiesc”, la un an de la moartea soției: Câtă nevoie au oamenii să le spui o vorbă bună, să-i liniștești…

În urmă cu un an și jumătate, pe 26 ianuarie 2021, actriţa Georgeta Luchian Tudor, soția lui Tudor Gheorghe, s-a stins din viață, la Secția te Terapie Intensivă, după ce a luptat 20 de zile cu SarsCov2. Soția marelui artist avea 86 de ani. După 56 de ani de căsnicie, artistul a rămas singur, măcinat de durere. 

Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului “Altceva cu Adrian Artene”, de pe YouTube, unde a vorbit despre suferința prin care trece. La un an de la moartea soției sale, marele artist a primit un semn, pe care îl numește Dumnezeiesc. 

“Am primit un mesaj Dumnezeiesc la un moment dat, apropo de câți oameni, câți prieteni am, câți dușmani am… Și am primit un mesaj când s-a făcut un an de la moartea doamnei Tudor. Am primit un mesaj extraordinar, de la o persoană necunoscută, un om care spune: «Domnule Tudor Gheorghe, alinați-vă cât mai repede suferința, să ne-o puteți alina și pe a noastră». Câtă nevoie au oamenii să le spui o vorbă bună, să-i liniștești…”, a povestit  maestrul Tudor Gheorghe, în cadrul podcast-ului.

Tudor Gheorghe, de nerecunoscut după moartea soției sale: „Cea mai tristă perioadă din viața mea”

La un an de la pierderea femeii iubite, Tudor Gheorghe a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care apărea total schimbat, cu barba lungă, transfigurat de dor și durere. 
Artistul a amintit de soția sa printr-un mesaj emoționant și spune că a trăit cea mai  tristă perioadă din viața sa. 

„Acum un an… treceam prin cea mai tristă perioadă din viața mea, Doamna Tudor se stingea la ATI după 20 de zile de luptă cu sars cov2. Ne-a luat multe luni să ne revenim. Voi mai zâmbi ? Desigur, dar rămășițele acestor zile și nopți vor rămâne agățate de sufletul meu. Mereu”, a scris artistul pe Facebook.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel