Tudor Chirilă s-ar muta din România: „Măcar din curiozitate, să văd ce-mi oferă viața în străinătate”. Ce-l ține pe artist în țara natală

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Tudor Chirilă, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Tudor Chirilă, Facebook

Ce spune Tudor Chirilă despre mutarea în altă țară și ce sfat și-ar da, dacă ar avea din nou 20 de ani.

Tudor Chirilă a dezvăluit cum și ce ar fi schimbat în viața sa, dacă ar putea da timpul înapoi. Astfel, îndrăgitul artist a fost întrebat în cadrul unui interviu despre statutul de „critic politic român”, activist civic, dar și despre posibile sfaturi pe care și le-ar da, dacă ar fi avut din nou 20 de ani. De asemenea, artistul a fost implicat și în câteva controverse recent, precum este cea cu Andreea Raicu, unde s-ar fi interpretat de media că Andreea a fost agresată de Tudor Chirila când au fost împreună. Însă, în cele din urmă, Andreea a dezmințit zvonurile, iar apele tulburi s-au calmat.

De ce ar fi plecat Tudor Chirilă în străinătate

Multe persoane din țara noastră s-au gândit cel puțin o dată la ideea de a pleca din țară, așadar, iată care a fost opinia artistului, care nu neagă că ar fi plecat măcar din curiozitate:

„Poate că, dacă aș fi avut o meserie care depinde mai puțin de limba mea maternă, aș fi plecat măcar din curiozitate să văd ce-mi oferă și ce-mi rezervă viața în străinătate.”, a zis Tudor Chirilă, conform Viva.ro.

„Am crescut cu marea muzică a anilor 70”

Îm afară de Beatles, Queen, Zeppelin și multe alte trupe consacrate, cântărețul nostru își are pasiunea și în band-uri precum Nirvana, Clawfinger sau Pink Floyd, spunând că acestea erau unele dintre cele mai ascultate trupe din tinerețea sa.

Am crescut cu marea muzică a anilor 70 aș zice și, ulterior, 80. Beatles, Queen, Zeppelin, Hendrix, Janis Joplin, Pink Floyd. În liceu, colegii ascultau Priest, Manowar, Black Sabbath, de metal nu m-am legat atât de tare.

Am descoperit apoi muzica Pink Floyd, în The Wall și, ulterior, Final Cut au produs un cutremur în mine, am fost parte și din disputa amuzantă Bros vs Depeche Mode. Acum mă uit în urmă și mă gândesc cum ar fi putut să fie Bros un challenger.

Am ascultat Genesis, Peter Gabriel, apoi au venit anii nouăzeci cu rock-ul de la MTV, cu Bjork, Nirvana, Skunk Anansie și între nouăzeci și 2000 am tot pendulat între perioade muzicale și genuri – ba ascultam un Joni Mitchell sau Dylan, ba mă duceam către Dreamtheater sau Clawfinger, ajungeam la Dave Matthews sau mă îndrăgosteam de Rolling Stones și tot așa – Rush sau Yes, Supertramp sau ELO. Foarte multă muzică de la foarte mulți oameni cu care mă întâlneam.”, a mai precizat cântărețul, pentru Viva.ro.

Sfatul lui Tudor Chirilă către sinele mai tânăr

Dacă un tânăr îl are ca exemplu pe Tudor Chirilă, atunci poate asculta cu încredere sfaturile acestuia, cum este, spre exemplu, sfatul pe care și l-ar fi dat sinelui, la vârsta de 20 de ani.

„I-aș spune să aibă mai multă răbdare, să nu se mai agite atât de tare, pentru că tot acolo va ajunge, dar dacă se agită mai puțin va ajunge la destinație mai relaxat. Să te agiți mai puțin nu înseamnă să muncești mai puțin, ci înseamnă să te stresezi mai puțin.”, a zis artistul, conform sursei citate anterior.

VEZI ȘI: Secretul Monicăi Tatoiu. Cum reușește mereu să fie plină de energie: „Deci, ce sfat vă dau...” / EXCLUSIV

VEZI ȘI: Oana Roman a ajuns pe patul de spital: „Voi fi mai puțin prezentă cu voi”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel