TU ce FRUCT ești în funcție de ZODIE? Dulce sau acru?

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Te-ai gândit vreodată la legătura dintre zodii și fructe?

Fructele sunt o bogată sursă de vitamine care ne ajută să trăim mai sănătos, să vedem mai bine, să ne vindecăm pielea și să avem grijă de echilibrul nostru intern. În cele ce urmează am creat o analogie între fructe și zodii. Ce caracteristici comune există între zodia dvs. și un anumit fruct? Ce fruct vă reprezintă?

Acest articol își dorește să fie unul informativ și distractiv, care să ne mai destindă. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Berbec / Ascendent în Berbec

CIREȘE

Berbecii sunt plini de energie, neobosiți și uneori cicălitori. Berbecii ar putea fi ca cireșele, plini de antioxidanți și vitamine, dar în cantități mari s-ar putea să îți facă rău la stomac. Berbecilor le place să facă multe activități și sunt înnebuniți după sporturi. Dacă vrei să slăbești, poți încerca o dietă bazată pe cireșe sau poți să ieși la alergat cu un prieten Berbec / Ascendent în Berbec.

Taur / Ascendent în Taur

PEPENE VERDE

Taurii vor mereu să aibă zona lor de confort asigurată și mâncare din belșug. De aceea ar putea fi ca pepenii verzi, bogați în magneziu și potasiu, reduc stresul și sunt favoriții verilor în care nu se ridică de pe șezlongul din aceeași stațiune pe care o aleg în același sezon în care preferă să meargă la mare.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

RODII

Rodiile ajută la digestie și încetinesc procesul de îmbătrânire, cam așa și Gemenii, mereu joviali, mereu copilăroși și glumeți. Treci de partea lemnoasă și găsești semințele delicioase și interesante care merg atât la salate cât și la dulciuri, le descoperi mereu câte o nouă întrebuințare.

Rac / Ascendent în Rac

MERE

Merele te ajută la digestie, te ajută și la inimă, știm cu toții zicala „un măr pe zi ține medicul departe”. Așa și Racii sau cei cu Ascendentul în Rac, te îngrijesc ei, sunt empatici, se ocupă de zona de confort. Nu mai zic ce bune sunt merele pentru plăcintă în zilele acelea ploioase când nu avem chef să ieșim din casă.

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel