Trucurile Adelei Popescu, pentru o siluetă perfectă: „La mine nu merge asta cu mănânc grătar cu salată. Secretul e...”

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu a vorbit despre stilul de viață și dieta la care apelează în fiecare zi.

Extrem de multe persoane își doresc să afle secretul Adelei Popescu, când vine vorba de siluetă, întrucât vedeta arată extraordinar, după cele trei nașteri. Aceasta nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus și chiar dacă a declarat întotdeauna că este o adevărată gurmandă, ea a reușit, în aceeași măsură, să creeze un echilibru între micile plăceri și o dietă cât mai sănătoasă. Totuși, în ajutor i-a sărit și gena, spune Adela Popescu, care mărturisește că îi seamănă leit mamei sale. 

„Secretul e că semăn cu mama mea, care din punct de vedere fizic a fost întotdeauna slăbuță. Și când am fost grăsuță, tot slăbuță eram. Mă îngraș în partea de jos și zona asta îmi rămâne tot timpul mică, și la față se întâmplă la fel. Și când eram gravidă și te întâlneai cu mine, și am luat atunci 18 kilograme, tot mică păream, că am fața mică, umerii mici”, spune Adela Popescu, pentru unica.

VEZI și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, escapadă romantică la malul mării: „Am dat o fugă-n Vama Veche. Noi suntem la fel”

„La mine nu merge asta cu mănânc grătar cu salată”

Singura perioadă în care vedeta mărturisește că a reușit să slăbească considerabil a fost atunci când a avut anumite probleme de sănătate, lucru ce i-a impus să consume, preponderent, alimente lichide. În rest, actrița spune că nu reușește niciodată să mănânce curat, cum scrie într-o dietă, carne cu salată. Vedeta a declarat întotdeauna faptul că este o persoană pofticioasă, care trebuie să deguste și să încerce tot ce se află pe masă. 

„Am avut o perioadă când aveam o durere în partea dreaptă, nu știam ce este, și de fiecare dată când mâncam mă durea și mai tare. Și am mâncat o perioadă doar chestii lichide, asta ca să nu fie greu de digerat.

Am slăbit atunci super mult, doar mâncând ciorbițe. Nu era un detox, că mâncam și cu carne, carne tocată. La mine nu merge asta cu mănânc grătar cu salată. Nu slăbesc la așa ceva. M-am gândit că poate mănânc prea mult grătar”, mărturisește Adela Popescu, pentru sursa citată.

Citește și: Adela Popescu, adevărul despre întoarcerea în TV: „De la 15 ani am muncit zi de zi, non stop, eu acum trăiesc ce trăiau copiii de vârsta mea când eu munceam”

Cum este viața cu trei copii

Nu este deloc ușor să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală, iar asta o poate confirma oricând vedeta. Tocmai din cauza acestui lucru, Adela Popescu a decis să renunțe acum ceva timp la matinalul „Vorbește lumea”, dedicându-și exclusiv timp micuților săi și implicându-se doar în proiecte de scurtă durată.

„Sarcina pentru mine a fost întotdeauna un moment de bucurie. Și nașterea a fost ok, însă ce urmează după e complicat. Și nu ai timp pentru copii. Când m-am întors de la filmările din Vama Vache, îmi făceam tot felul de proiecții despre cum să procedez. Mi-a trecut prin minte să vină Radu să îi ia pe cei doi mari, să meargă cu ei la plimbare, ca eu să îi acord timp lui Adrian, care nu mă văzuse de ceva vreme. Și apoi ei să se întoarcă și să stau și cu ei. Nu s-a putut. Drept urmare, când am ajuns, au sărit toți pe mine. Mă simțeam prost că nu le pot da timpul pe care îl merită. Asta e problema când sunt mulți copii”, mai spune Adela Popescu.

VEZI și: Adela Popescu și-a propus să slăbească, după ce s-a îngrășat 3 kilograme. Ce o motivează pe vedetă în acest proces: „Mi-e rușine să mai mănânc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel