Trucul care te va scăpa de belele la bancomat. Tasta pe care trebuie să o verifici mereu

Data publicării:
Fotografie creată de Eduardo Soares, de la Pexels
Descriere foto: Fotografie creată de Eduardo Soares, de la Pexels

Românii se pot proteja de escrocherii la bancomat prin verificarea atentă a tastaturii înainte să introducă PIN-ul. 

Mai exact, tasta 5 este cea care trebuie verificată. Pe o tastatură falsă, tasta 5 este perfect netedă, în timp ce pe tastatura originală ea are o uşoară denivelare. 

Ce mai putem face este să tragem uşor de tastatură. Dacă este falsă, ea se va desprinde imediat, iar atunci ar fi bine să anunţăm atât banca, cât şi autorităţile, scrie realitatea.net.

Pentru a nu fi victimă a infracţiunilor de tip skimming, poliţiştii vă recomandă: Nu lăsaţi la vedere chitanţe, facturi sau alte documente care conţin informaţii despre cardul dumneavoastră bancar! Anunţaţi imediat banca dacă vă schimbaţi datele personale (adresa, număr de telefon, etc.).

Nu acceptaţi ca cineva să stea aproape de dumneavoastră atunci când introduceţi PIN-ul! Acoperiţi tastatura cu mâna în momentul formării codului PIN şi verificaţi autenticitatea fantei în care se introduce cardul bancar.

Trucul cu aspirina pentru albirea hainelor. Vor arăta ca noi!

 

Dacă ai încercat tot felul de sfaturi și produse pentru curățare și nu poți aduce înapoi luminozitatea și albul hainelor tale, există o metodă foarte simplă de a o realiza, dar va trebui să mergi la dulapul tău cu medicamente, pentru că astăzi te vom învăța un truc cu aspirina pentru a-ți albi hainele murdare.

Hainele albe arată foarte frumos, totuși, este puțin complicat să le îngrijești, pentru că în timp se adună pete de deodorant, se îngălbenesc sau devin gri, fiind foarte greu să le readuci la culoarea originală. Dar nu este imposibil, iar răspunsul este mai simplu decât crezi, deoarece câteva tablete de aspirină sunt suficiente pentru a le reda albul imaculat.

Este foarte jenant să mergi undeva și să realizezi că hainele tale par vechi sau îngălbenite, chiar dacă au puțin timp de când le-ai cumpărat sau, chiar mai rău, când scoți din dulap acea bluză albă pe care o iubești atât de mult, care te face să arăți incredibil, și îți dai seama că nu poate fi purtată din cauza petelor.

Nu mai suferi și nu arunca hainele tale preferate!  CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT AICI Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Economie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel