Trucul cu aspirina pentru albirea hainelor. Vor arăta ca noi!

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Dacă ai încercat tot felul de sfaturi și produse pentru curățare și nu poți aduce înapoi luminozitatea și albul hainelor tale, există o metodă foarte simplă de a o realiza, dar va trebui să mergi la dulapul tău cu medicamente, pentru că astăzi te vom învăța un truc cu aspirina pentru a-ți albi hainele murdare.

Hainele albe arată foarte frumos, totuși, este puțin complicat să le îngrijești, pentru că în timp se adună pete de deodorant, se îngălbenesc sau devin gri, fiind foarte greu să le readuci la culoarea originală. Dar nu este imposibil, iar răspunsul este mai simplu decât crezi, deoarece câteva tablete de aspirină sunt suficiente pentru a le reda albul imaculat.

Este foarte jenant să mergi undeva și să realizezi că hainele tale par vechi sau îngălbenite, chiar dacă au puțin timp de când le-ai cumpărat sau, chiar mai rău, când scoți din dulap acea bluză albă pe care o iubești atât de mult, care te face să arăți incredibil, și îți dai seama că nu poate fi purtată din cauza petelor.

Nu mai suferi și nu arunca hainele tale preferate! 

 

Trucul cu aspirina pentru albirea hainelor 

 

Vei avea nevoie:

6 pastile de aspirină

5 litri de apă

Un recipient suficient de mare pentru hainele tale

 

Citește continuarea pe STIRIDIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel