Trei sfaturi care te ajută să slăbești garantat. Carmen Brumă, rețeta unei siluete perfecte

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit principiile care te vor ajuta să obții cât mai curând silueta perfectă.

În cazul în care ți-ai pus deja câteva obiective pentru a slăbi cât mai repede până la vacanța de vară, să știi că acest lucru este posibil. Tot ce ai nevoie este puțină disciplină și un plan făcut în minte, care să te ajute cât mai repede să obții kilogramele dorite. Mai mult, există și trei reguli importante care te vor ajuta pe tot parcursul acestui proces, dezvăluie Carmen Brumă, care spune că reușita este garantată, dacă le iei în considerare.

„3 sfaturi care te ajută să slăbești sigur:

1. Conștientizează faptul ca slăbitul e ca o cursă de maraton, important e sa păstrezi un ritm confortabil, chiar dacă e lent, ca să poți ajunge la finalul cursei. Așa că, pentru început,  fixează-ți 5 obiceiuri noi pe care să le poți respecta cel puțin o lună.
2. Nu te cântări zilnic, pentru că oscilațiile naturale ale greutății, mai ales dacă ești femeie în preajma ciclului menstrual, te pot deraia de la scopul final. Nu uit , lupta cu kilogramele se câștigă în primul rand cu psihicul! Cântărește-te doar o singură dată pe săptămână, dimineața pe stomacul gol.
3. Bea suficientă apă, consumă minimum 30 g de fibre/zi și minimum 1g proteină pe kg corp, pentru a avea o stare de sațietate și să nu-ți fie foame.”, a transmis Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Alimentul care te ajută să slăbești și să fii mai inteligent: „Face ca procesul de slăbire să fie unul foarte rapid”

Cum scapi de grăsimea viscerală

Unele dintre persoanele care se confruntă cu kilogramele în plus vor să combată și grăsimea viscerală, una dintre cele mai periculoase din corp, explică Carmen Brumă, care spune că aceasta, spre deosebire de alte surse de grăsime, este depozitată adânc în abdomen, motiv pentru care și eliminarea sa este mai dificilă. Cu toate acestea, procesul nu este imposibil, iar pentru a te ajuta și în acest sens, celebrul nutriționist a dezvăluit alte trei reguli esențiale.

„Iată câteva măsuri care te ajută să previi grăsimea viscerală:

1. Diminuează consumul de zahăr și evită produsele care au printre ingrediente siropul de glucoză, fructoză.

2. Crește consumul de fibre, în special de fibre solubile pe care le găsești în legumele cu boabe, morcov, broccoli, semințe de in, floarea soarelui.

3. Fă antrenamente în zona 2 de efort, de intensitate moderată și durată mai mare, dar și antrenamente pe intervale, în care să alternezi intensitatea crescută cu perioadele de repaos.”, a mai spus ea.

VEZI și: Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel