Trei semne zodiacale care preferă o aventură romantică în locul unei relații

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Trei zodii își vor reconsidera alegerile pe data de 9 septembrie 2023 și vor căuta noi relații.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Ai învățat din experiența ta că uneori este mai bine să eviți să te angajezi cu un singur partener romantic, și asta nu pentru că nu îți place ideea, ci mai ales pentru că nu ai fost pregătit să te implici pe deplin.

Aici au început problemele în trecut, dar acum, că ești liber, simți că ai devenit într-un fel mai înțelept în "bătrânețe", și în această zi, 9 septembrie 2023, în timpul tranzitului Soare sextil Lună, ai prefera o aventură romantică în locul unei relații "solide" și angajate.

Acest lucru funcționează bine pentru tine și îți aduce ceea ce îți dorești: companie și libertate în același timp. În loc să frângi inima cuiva, rămâi fidel ție însuți în timpul aspectului Soare sextil Lună și oferi ceea ce poți. Sinceritatea ta va fi recompensată. Este bine să spui adevărul chiar de la început.

Vezi și: Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru perioada 11-19 septembrie 2023. Cu ce probleme se vor confrunta zodiile

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să te bucuri de ceva mai puțin intens în ceea ce privește romantismul în timpul aspectului Soare sextil Lună, deoarece ultima ta relație pare să îți fi luat toată intensitatea. Te bucuri să petreci timp de calitate cu cineva care te "înțelege", și deși astfel de momente pot deveni iubire, iubirea pe care o cauți acum, pe 9 septembrie 2023, nu este aceea care promite "pentru totdeauna".

Ești interesat de o aventură acum, și cu Soare sextil Lună care te încurajează, asta exact vei face. Te cunoști foarte bine și știi că în acest moment al vieții tale nu ești "material de angajament". Relațiile sunt minunate - pentru altcineva, dar ai nevoie de o pauză de la orice este prea serios în acest moment. Nu vrei să te complici. Vrei pur și simplu să te bucuri de vibrații bune și momente minunate petrecute cu un partener care este la fel de interesat ca tine să țină lucrurile "ușoare".

Vezi și: Horoscop. Patru zodii de "coșmar" până pe 12 octombrie. Avertismentul astrologilor: „Marte le activează hărțile”

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Să ai o aventură ar putea fi exact mișcarea potrivită pentru tine, Pești, deoarece simți o lipsă de afecțiune, dar nu ești gata să te implici în ceva prea serios. Poate tocmai ai ieșit dintr-o relație care ți-a învățat o lecție despre tine însuți, și pe 9 septembrie 2023, în timpul tranzitului Soare sextil Lună, vei simți că, deși ești bucuros să te fi eliberat de acea persoană, totuși nu ești chiar așa de entuziasmat de singurătate. Nu te simți singur, dar te bucuri de companie, și în această zi, în timpul Soare sextil Lună, vei dori niște beneficii romantice care vin cu ceva asemănător... unei aventuri. Te simți bine în legătură cu tine însuți și știi cum să prezinți această idee persoanei norocoase care împărtășește această situație cu tine. Această zi este pentru plăcere și partajarea bucuriei. Poți face asta... și o vei face.

Vezi și: Horoscop toamna 2023. Urmează schimbări pentru fiecare zodie/ascendentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 09 sep 2023, 18:00 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience