Horoscop. Patru zodii de "coșmar" până pe 12 octombrie. Avertismentul astrologilor: „Marte le activează hărțile”

foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Patru zodii vor face ravagii în jurul lor, până pe 12 octombrie. Potrivit astrologilor, Marte le scoate la suprafață latura irascibilă.

Cu toții trecem prin faze în care suntem puțin mai irascibili decât de obicei. Poate că se datorează stresului de la serviciu sau poate că devii irascibil din cauza altor factori, cum ar fi vremea. Un alt vinovat este horoscopul tău, iar pentru patru semne zodiacale, luna următoare va aduce multă volatilitate. Potrivit unui astrolog, "Marte le activează hărțile" și le face să devină greu de suportat până pe 12 octombrie.


Iată cum afectează planetele astrologia

Cheia pentru a înțelege această schimbare este de a avea o înțelegere a modului în care planetele afectează astrologia. Fiecare semn zodiacal este guvernat de o planetă - Marte guvernează Berbecul și Scorpionul, Venus guvernează Taurul și Balanța, Mercur guvernează Gemenii și Fecioara, Luna guvernează Racul, Soarele guvernează Leul, Jupiter guvernează Săgetătorul și Peștii, iar Saturn guvernează Capricornul și Vărsătorul.

"A fi guvernatorul planetar al unui semn zodiacal înseamnă că energiile și temele exprimate de acea planetă vor avea cea mai mare influență asupra ta de-a lungul vieții", a declarat anterior astrologul Lauren Ash pentru Best Life.

Iar atunci când planetele se mută în anumite semne zodiacale, ele aduc cu ele aceste energii, care interacționează cu trăsăturile tipice ale semnelor.

 


Marte agită lucrurile 


Pe 27 august, Marte a intrat în Balanță și va rămâne în tranzit acolo până pe 12 octombrie. Pe site-ul lor Astrostyle.com, The AstroTwins, Ophira și Tali Edut, explică faptul că "atunci când planeta roșie vizitează acest semn zodiacal (la fiecare 18-24 de luni) scoate la iveală războinicii pașnici din noi toți".

Asta pentru că Marte este planeta luptei și a acțiunii, în timp ce Balanța este considerată semnul zodiacal cel mai justițiar și diplomat.

Marte este, de asemenea, o forță opusă Balanței, deoarece guvernează Berbecul, semnul care se află opus Balanței pe roata zodiacală. Așadar, atunci când Marte intră în Balanță, el slăbește de fapt semnul.


Dar nu doar Balanța trebuie să se îngrijoreze.


Cele patrul zodii care devin greu de suportat în următoarea perioadă

Cu toate acestea, acest cutremur astrologic afectează alte trei semne zodiacale în afară de Balanță: Capricornul, Berbecul și Racul, potrivit unui videoclip TikTok realizat astrologul Evan Nathaniel Grim, care își spune @innerworldsastrology.

El spune că aceste semne au devenit "coșmarul celorlalți", Marte "activându-le hărțile și aratând prin relațiile altfel liniștite pe care le aveau".

"Ei tulbură echilibrul și rup contractele și parteneriatele care nu sunt în favoarea lor", continuă el să explice. "Dintr-o dată sunt de acord să fie independenți dacă relațiile lor nu sunt absolut perfecte".

 


Este de remarcat că acestea sunt cele patru semne "cardinale" ale zodiacului, adică cele care dau startul fiecăruia dintre cele patru anotimpuri. De obicei, sunt cunoscuți pentru calitățile lor de lider și pentru adaptabilitatea de a încerca lucruri noi.


Lucrurile nu se termină cu adevărat nici pe data de 12 octombrie

Deși Marte iese din Balanță pe 12 octombrie, aceste patru semne nu vor fi complet libere și libere până după data de 14, potrivit lui Grim, deoarece aceasta este data unei eclipse solare în Balanță.


Astrologul @thehippiedippy este de acord că 14 octombrie va fi complicat pentru Berbec, Balanță, Capricorn și Rac.

"Lucrurile în relațiile personale pot părea cam haotice", spune ea într-un videoclip TikTok, explicând că Balanța "este asociată cu relațiile și cu modul în care ne raportăm la ceilalți".

Ea continuă spunând că găsirea unui echilibru - Balanța, semnul balanței, este despre echilibru - între propriile nevoi și cele ale celorlalți este cheia pentru a combate energia acestei eclipse solare.

Cu toate acestea, Grim sfătuiește să nu menționeze ziua de 14 acestor semne, deoarece "le-ar putea da și mai multă anxietate decât au deja", notează BestLife. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 sep 2023, 17:18 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience