Trăsătura toxică a fiecărei zodii. Ce îi scoate din minți pe cei din jurul tău?

Data actualizării: | Data publicării:
foto Andrea Piacquadio/ Pexels
Descriere foto: foto Andrea Piacquadio/ Pexels

Fiecare semn din zodiac are și trăsături negative sau neplăcute, care îi pot deranja pe ceilalți. Iată ce trăsătură îți corespunde!

Semnele din zodiac ajung să fie cunoscute și după anumite defecte. 

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dumneavoastră să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Berbec: competitiv/egoist

Deși ai putea să le privești drept calități, competitivitatea și egoismul de care dai dovadă de multe ori pot să devină adevărate trăsături toxice. S-ar putea să fii destul de acru uneori, iar celor din jur să nu le convină prea mult. Și nici nu este de mirare! 

Ba mai mult, Berbecii rar își lasă deoparte dorințele pentru altcineva. S-ar putea să nu te înțeleagă, dacă le spui că nu mai poți ajunge la întâlnirea stabilită.

Taur: încăpățânat, prea încăpățânat

Știm deja că Taurii sunt semne ale rutinei, ale familiarități. Vrei confort, iar asta nu este un lucru rău. Dar adesea, tinzi să spui "nu" chiar și la cea mai mică schimbare. Vezi schimbarea de planuri ca pe ceva absolut îngrozitor și tinzi să te încăpățânezi inutil, chiar și la cele mai nesemnificative lucruri. Chiar dacă ele ți-ar îmbunătăți viața, de fapt. Poți avea și un ego foarte pronunțat.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel