Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram, colaj Spectacola
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram, colaj Spectacola

Gina Pistol a publicat, din greșeală, o imagine cu fiica ei. Vedeta imploră presa să șteargă pozele cu micuța.

Gina Pistol și Smiley anunțau în urmă cu mai bine de 2 ani, că urmează să devină părinți. Fericirea care li se citea pe chip și în voci, era de-a dreptul molipsitoare. Însă, o dată cu apariția lui Josephine în viața celor doi, s-a așternut discreția asupra acestui subiect, proaspeții părinți alegând să nu o expună pe rețelele de socializare pe micuță.

Până acum, când….o poză buclucașă, avea să dea internetul peste cap!

Venirea pe lume a lui Josephine avea să le schimbe celor doi, viața pentru totdeauna, ei luându-și în serios rolul de părinți. Rebelul Smiley a ales să își concentreze toată atenția pe “fetele” din viața lui, iar Gina a pus pauză carierei ei în televiziune, pentru a se dedică vieții de familie.

De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi

Deși fericirea avea chipul lui Josephine, pentru cei doi părinți, aceștia nu au expus-o niciodată public, fapt care avea să stârnească nemulțumirea celor care îi urmăresc în mediul online. Sătule să fie trase la răspundere, cele două vedete au simțit nevoia să iasă în public și să își explice decizia.

Astfel, Smiley a precizat că atunci când fiica lui îi va spune cu cuvintele ei că vrea să apară pe rețelele de socializare, în principal pe Tik Tok, atunci el cu siguranță nu va ezită să-i îndeplinească această dorință.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Gina Pistol a ținut și ea să le explice urmăritorilor ei de ce ea și Smiley au luat decizia de a nu-i arăta chipul fetiței lor în mediul online. Vedeta a mărturisit că  pericolul din online este foarte mare, acesta fiind motivul alegerii lor.

„Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

O poză care a stârnit vâlva

De curând însă, a apărut în mediul on line, în premieră, o poză a micuței care a stârnit vâlvă.

Fanii care au așteptat cu atâta nerăbdare, acest moment, nu au prididit să reacționeze și să își dea care mai de care, cu părerea, a cui frumusețe a moștenit fiica celor două vedete.

„Superbă prințesa mică, este copia tatălui”, „Părul tău dar… cât seamănă cu Smiley!” sau ”Vai ce păpușică frumoasă! Să vă trăiască, să fiți sănătoși”, au fost câteva dintre comentariile, fanilor celor doi, conform fanatik.ro.

Fototgrafia este un selfie făcut de Gina, în care micuța Josephine stă pe umerii tatălui ei. Tânăra mămică are un zâmbet fericit și mândru pe față, ceea ce arătă că este perfect împăcată cu decizia pe care a luat-o de a petrece mai mult timp cu fiica sa și că, în acest moment al vieții ei, se află în locul potrivit, neexistând nimic care să poată echivala fericirea și satisfacția pe care o simte acum.

Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic

Însă, la scurt timp, după apariția pozei în public, Gina Pistol a apărut plângând pe un story pe Instagram. Răvășită, vedetă, a declarat:

“ Îmi tot da fiica-mea șervețele, că de vreo 10 minute, plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic. Am să îi rog pe cei din presă, să îi blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală și preț de câteva minute, a fost pe Instagram, după care am șters-o. Nu am realizat că este postată și poza aceea. Și rugămintea mea este să blurati chipul copilului, pentru că încă nu consider că este pregătită să apară pe platformele on line și publicații. Va mulțumesc foarte mult,” a încheiat aceasta, vizibil afectată de cele întâmplate.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel